ΕΛΛΑΔΑ

Αναβλήθηκε η χειρουργική επέμβαση στον 12χρονο Νικήτα

Αναβλήθηκε η χειρουργική επέμβαση στον 12χρονο Νικήτα

Αναβλήθηκε τελικά η χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβάλλονταν ο 12χρονος από τη Ρωσία, ο οποίος δέχθηκε 20 μαχαιριές από τον 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ του ξενοδοχείου στον Ανισσαρά Χερσονήσου.

Με τη συγκεκριμένη επέμβαση οι γιατροί υποστήριζαν πως θα διορθωθεί η βλάβη στον τένοντα του αριστερού του χεριού, ωστόσο οι ίδιοι έκριναν ότι ο οργανισμός του μικρού είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος και δεν χρειάζεται να μπει στο χειρουργείο για μια επέμβαση ρουτίνας όπως την χαρακτηρίζουν. Σύμφωνα με το cretalive, η επέμβαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Να σημειωθεί βέβαια ότι αυτό για το οποίο προβληματίζονται και οι γιατροί είναι η αποκατάσταση της κινητικής λειτουργίας των κάτω άκρων του αγοριού.

Στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού ο 20χρονος

Ο 20χρονος δράστης της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο θα οδηγηθεί τελικά στην Ψυχιατρική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού. Οι Αρχές έκριναν ότι εκεί θα μπορεί ο νεαρός Ολλανδός να λαμβάνει την φαρμακευτική αγωγή που χρειάζεται και την οποία, σύμφωνα τουλάχιστον και με όσα δήλωσε η μητέρα του, είχε διακόψει κατά την παραμονή του στην Κρήτη.