ΕΛΛΑΔΑ

Νεκροί δύο δραπέτες των Τρικάλων - Ανθρωποκυνηγητό για τους υπόλοιπους

Νεκροί δύο δραπέτες των Τρικάλων - Ανθρωποκυνηγητό για τους υπόλοιπους

Άγρια συμπλοκή εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στην Κονίσκα στο Θερμό Αιτωλοακαρνανίας. Από την ανταλλαγή πυρών έπεσαν νεκροί δύο Αλβανοί δραπέτες.


ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Οι δύο δραπέτες οι οποίοι κινούνταν ξεχωριστά από τους άλλους τρεις είχαν κρυφτεί το βράδυ της Δευτέρας στα πουρνάρια και είχαν σκοπό να βγουν μόλις βραδιάσει την Τρίτη.

Οι άνδρες των ΕΚΑΜ όμως τους είχαν στήσει ενέδρα και μόλις βγήκαν τους είπαν να παραδοθούν. Εκείνοι έβγαλαν τα όπλα και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί οι δύο Αλβανοί δραπέτες.

ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ

"Χτενίζουν" την ευρύτερη περιοχή οι αρχές για να εντοπίσουν τους άλλους τρεις κακοποιούς ενώ είναι πιθανόν να έχουν κινηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Ευρυτανίας. Ανάμεσα στους τρεις είναι και ο Κόλα.

ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι νεκροί δραπέτες ήταν ο 25χρονος LIKA EDISON και ο 41χρονος MURATAJ ή MURATI ή MURATAZ ή XHAFERI ή NIKAJ ADMIR ή KRISTAQ. Τελικά νεκρός όμως είναι ο LIKA EDISON και ο 40χρονος θείος του SINAN LIKA FLAMOUR ο οποίος είχε επίσης δραπετεύσει απο τις φυλακές Τρικάλων αλλά δεν ήταν στη λίστα των 11. Οι δύο δραπέτες ήταν βαριά οπλισμένοι σε σημείο που έφεραν μάλιστα καλάσνικοφ και πιστόλια μέχρι και αυτοσχέδιες χειροβομβίδες.

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Οι Αλβανοί δραπέτες μπήκαν σε σπίτια και έκλεψαν όπλα

Πώς σκότωσαν τον 37χρονο αστυνομικό

Νεκρός ο αστυνομικός από τη συμπλοκή στο Δίστομο