ΕΛΛΑΔΑ

Χειρουργήθηκε ο Εκαμίτης που τραυματίστηκε από τους δραπέτες

Χειρουργήθηκε ο Εκαμίτης που τραυματίστηκε από τους δραπέτες

Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο άνδρας των ΕΚΑΜ, ο οποίος τα ξημερώματα τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι κατά τη συμπλοκή με τους Αλβανούς κακοποιούς.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο αστυνομικός υπέστη βαρύ τραυματισμό από πυροβόλο όπλο, στην περιοχή του δεξιού γόνατος, το οποίο προκάλεσε συντριπτικό κάταγμα, χωρίς ευτυχώς νευροαγγειακές βλάβες. Ο άνδρας των ΕΚΑΜ θα παραμείνει για νοσηλεία στο νοσοκομείο "Χατζηκώστα".

Ωστόσο στο νοσοκομείο, έφτασε και ο υφυπουργός Υγείας, βουλευτής Θεσπρωτίας, Αντώνης Μπέζας από καθήκον, αλλά και ως βουλευτής της περιοχής, όπως είπε. Ο κ. Μπέζας συνεχάρη τις αστυνομικές δυνάμεις, του άνδρες και τους αξιωματικούς "για την επίπονη και κουραστική προσπάθεια, την οποία καταβάλλουν" για την πάταξη της εγκληματικότητας, ενώ τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό της ελληνικης αστυνομίας και στηρίζει το έργο της.

Εν τω μεταξύ, η περιοχή όπου έπεσε νεκρός ο διαβόητος κακοποιός Μαριάν Κόλα, από τα ξημερώματα βρίσκεται αποκλεισμένη σε μια μεγάλη περιμετρική ακτίνα των 20 χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δεύτερος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων Ιλίρ Κούπα, βρίσκεται στις απόκρυμνες πλαγιές κοντά στον ποταμό Καλαμά και θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα ξεφύγει από τον αστυνομικό κλοιό. Στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο της αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός ο αδίστακτος Αλβανός κακοποιός Μάριον Κόλα

Χειροβομβίδες και μαγειρεμένα φαγητά κουβαλούσε ο Κόλα