ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο αθλητής που πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο Βόλο

Αυτός είναι ο αθλητής που πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο Βόλο

Mάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με σύμμαχο τις ισχυρές αντοχές του οργανισμού του, δίνει στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ο 37χρονος πρωταθλητής του Bodybuilding Μανώλης Καραμανλάκης.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, ο άτυχος αθλητής δέχτηκε χθες το μεσημέρι στο Βόλο, πισώπλατη επίθεση με μονόκανη κυνηγετική καραμπίνα, και συνολικά τέσσερις πυροβολισμούς, στο πεζοδρόμιο, ακριβώς μπροστά από το κατάστημά του με είδη sports και fitness, στην οδό Αναλήψεως 151.

Οι φερόμενοι ως δράστες, δύο αδέλφια από το Βόλο, ηλικίας 33 και 27 ετών, οι οποίοι διαμένουν κοντά στην περιοχή του Αλιβερίου, κρατούν ερμητικά κλειστά τα στόματά τους.

Η μέθοδος της επίθεσης παρέπεμπε σε αδίστακτα άτομα. Από τις πρώτες καταθέσεις προκύπτει ότι όπλισαν το χέρι τους για να ξεκαθαρίσουν λογαριασμούς τους...

Τα δύο αδέρφια, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν γνώριμα πρόσωπα στον 37χρονο πρωταθλητή. Πριν τη στιγμή που άνοιξαν πυρ εναντίον του Μανώλη Καραμανλάκη είχε προηγηθεί, όπως είπαν μάρτυρες, έντονο επεισόδιο μεταξύ του ενός με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, σε εκείνο το χώρο.

Ο ένας από τους δύο φερόμενους ως δράστες έφυγε μετά τον καυγά από το κατάστημα και επέστρεψε λίγο αργότερα μαζί με τον αδερφό του και την μονόκανη καραμπίνα. Στον 37χρονο φαίνεται ότι στήθηκε παγίδα. Το πρόσωπο, με το οποίο νωρίτερα είχε λογομαχήσει, πέρασε ξανά την είσοδο του καταστήματός του. Ο 37χρονος εκνευρισμένος από τον καυγά που είχε προηγηθεί μόλις τον είδε αντέδρασε. Ο δράστης κινήθηκε προς το πεζοδρόμιο και ο Μανώλης Καραμανλάκης τον ακολούθησε. Στη γωνία αποκαλύφθηκε το σχέδιο «εκδίκησης».

Ο δεύτερος αδερφός έστρεψε την κάνη της καραμπίνας στον πρωταθλητή. Εκείνος στην προσπάθειά του να τον αποφύγει, έστρεψε την πλάτη του και κινήθηκε πίσω προς το κατάστημά του. Οι τέσσερις πυροβολισμοί ήχησαν δυνατά. Η καραμπίνα γάζωσε πισώπλατα τον 37χρονο, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του.

Το όπλο του παρ' ολίγο φονικού, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε βρεθεί μέχρι χθες το βράδυ.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Πυροβόλησαν εν ψυχρώ αθλητή του body building