ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό: O δολοφόνος πυροβόλησε 13 φορές σε 8 δευτερόλεπτα!

Αποκλειστικό: O δολοφόνος πυροβόλησε 13 φορές σε 8 δευτερόλεπτα!

Συνολικά 13 κάλυκες των 9 χιλιοστών βρέθηκαν στο σημείο της διπλής δολοφονίας

Αδίστακτος, ψύχραιμος ο εκτελεστής, ηλικίας περίπου 30 ετών, αδύνατος, με ύψος περίπου 1,70, φορώντας ένα ανοιχτόχρωμο καπέλο τύπου τζόκέϊ, σταμάτησε να πυροβολεί εναντίον των τεσσάρων μελών της Χρυσής Αυγής, έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο, μόνον όταν άδειασε το πιστόλι zastava που κρατούσε.

Αυτό είναι το "προφίλ" του εκτελεστή, όπως προκύπτει από τον συνδυασμό βίντεο από κάμερες ασφαλείας και καταθέσεων από αυτόπτες μάρτυρες. Χαρακτηριστικό της δολοφονικής μανίας και της εκπαίδευσης του εκτελεστή στα όπλα, είναι ότι χθες το βράδυ βρέθηκε στο σημείο και 13ος κάλυκας των 9 χιλιοστών, που δείχνει, ότι πυροβόλησε μέσα σε 8 δευτερόλεπτα, τουλάχιστον 13 φορές !

ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΚΑΙ DNA ΣΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

Οι αστυνομικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια ψάχνουν στη μοτοσικλέτα που βρέθηκε στο ρέμα της Χελιδονούς και όπως διαπιστώθηκε εκλάπη τον Ιούνιο από την Καλλιθέα, αποτυπώματα και DNA των δύο δραστών. Βέβαια και να εντοπιστούν θα πρέπει στη συνέχεια να ταυτοποιηθούν, αλλιώς θα μείνουν "ορφανά" και δεν θα βοηθήσουν άμεσα τις έρευνες της αντιτρομοκρατικής.

ΣΤΟ "ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ" ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ 40 ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Οι αστυνομικοί εκτός από το οπτικό υλικό από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, έχουν συλλέξει και άλλα τουλάχιστον 30 βίντεο από ιδιωτικές κάμερες στην ευρύτερη περιοχή, στην προσπάθεια τους να βρουν κάποιο στοιχείο για το πώς διέφυγαν από το ρέμα της Χελιδονούς, αλλά και για την ομάδα υποστήριξης, που εκτιμούν, ότι υπήρχε το βράδυ της εν ψυχρώ διπλής δολοφονίας. Στο "μικροσκόπιο" έχουν μπει και 40 καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, σύμφωνα με τις οποίες οι εκτελεστές ήταν Έλληνες, αφού υπάρχει μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο συνεργός είπε στον δολοφόνο : "πάμε να φύγουμε, αργήσαμε". Πρόσωπο "κλειδί" για την υπόθεση αποτελεί ο τέταρτος νεαρός, ο οποίος δέχθηκε τα πυρά του εκτελεστή και τον είδε από κοντινή απόσταση, αλλά δεν τραυματίστηκε, ο οποίος ακόμη δεν έχει καταθέσει αφού έχει υποστεί σοκ.

ΕΛ.ΑΣ.: ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Οι αξιωματικοί εκτιμούν, ότι οι δράστες ετοίμαζαν την επίθεση εδώ και καιρό, άλλωστε η μοτοσικλέτα είχε κλαπεί τον Ιούνιο, ο στόχος των τρομοκρατών όπως λένε, αρχικά ήταν πολιτικός ή οικονομικός, αλλά άλλαξε μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά. Οι αστυνομικοί, μετά τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο, κάνουν λόγο για αναβίωση της βαριάς τρομοκρατίας, αφού η τελευταία δολοφονία είχε γίνει από τη "Σέχτα επαναστατών" πριν από 3,5 χρόνια, όταν τα μέλη της είχαν σκοτώσει με 16 σφαίρες τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια. Από τότε η συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση είχε "σιγήσει". Οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής εκτός από τη "Σέχτα επαναστατών" ανοίγουν όλους τους φακέλους με τις παλιές τρομοκρατικές οργανώσεις, "Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς" σύμπραξη με FAI, "ομάδα λαϊκών αγωνιστών", ενώ δεν αποκλείουν την ευθύνη της δολοφονικής επίθεσης να την αναλάβει τελικά με προκήρυξη μία πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση με μέλη νέα, αλλά και παλιά, τα οποία αφού τα "στρατολόγησαν", τα εκπαίδευσαν και τους έδωσαν τεχνογνωσία...

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα οι κηδείες των Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη

«Κανένας πολιτικός, από κανένα κόμμα, στην κηδεία του παιδιού μας!»

Αύριο το τελευταίο αντίο στον Μάνο και τον Γιώργο

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τη διπλή εκτέλεση στο Ν. Ηράκλειο

Σε κρίσιμη κατάσταση το τρίτο θύμα της επίθεσης στο Ν.Ηράκλειο

Τα διεθνή MME για τη διπλή δολοφονία στο Ν.Ηράκλειο

Ποια ήταν τα θύματα της εν ψυχρώ εκτέλεσης στο Ν. Ηράκλειο

Μητέρα Αλέξανδρου: Δεν θα αντέξω να χάσω κι άλλο παιδί

Ν. Μιχαλολιάκος: Δένδιας και ΕΛΑΣ έβαψαν τα χέρια τους με αίμα

Εκτέλεση στο Ν.Ηράκλειο: Μυστήριο με τη μοτοσικλέτα των δραστών

Λιάνα Κανέλλη: Προβοκατορικά τρομοκρατική επίθεση

Η ανακοίνωση της Χ.Α. για τη δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο

Αντίποινα ή προβοκάτσια, με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας;

Δένδιας: Δε θα επιτρέψω να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών

ΑΝ.ΕΛ.: Κάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο

Το ΚΚΕ καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση στο Ν.Ηράκλειο

Βρέθηκε κλεμμένη μηχανή κοντά στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης