ΕΛΛΑΔΑ

Διάσημο μοντέλο στόχος της μαφίας της κοκαΐνης

Διάσημο μοντέλο στόχος της μαφίας της κοκαΐνης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τη σύλληψη μεγαλεμπόρων κοκαΐνης στα τέλη Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, εμπλέκεται διάσημο μοντέλο.

Οι βαρόνοι της κόκας που διακινούσαν στην ελληνική επικράτεια μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης από το Εκουαδόρ τροφοδοτούσαν την κοσμική Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με την πανάκριβη σκόνη.

Μόνο το κομμάτι της μαφίας που δραστηριοποιούνταν στα νότια προάστια της Αττικής, κυρίως στην παραλιακή λεωφόρο, φέρεται να είχε πελατολόγιο με 80 μόνιμους αγοραστές, οι οποίοι έδιναν 100-200 ευρώ καθημερινά.

Εκατοντάδες συνομιλίες σε κινητά που έχει καταγράψει η ΕΥΠ κάνουν πολλούς διάσημους της ελληνικής showbiz να χάνουν τον ύπνο τους. Ωστόσο, το μεγαλύτερο κίνδυνο φαίνεται να διατρέχει διάσημο μοντέλο που, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΝΕWSBOMB, φαίνεται να έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξάρθρωση της σπείρας, με αποτέλεσμα τώρα να κινδυνεύει από τη μαφία της κοκαΐνης, που την έχει βάλει στο στόχαστρο.

Η πανέμορφη... εστεμμένη κινούνταν όλα αυτά τα χρόνια στα νότια προάστια και είχε επαφές με πολλά άτομα της showbiz, αλλά και γνωστά... τέκνα του επιχειρηματικού κόσμου. Η ατζέντα της ήταν γεμάτη από τηλέφωνα και γνωριμίες, άρα ήταν το κατάλληλο «δόλωμα». Η ίδια ήταν παντρεμένη με νεαρό επιχειρηματία, ο οποίος είχε στενούς δεσμούς με έναν εκ των βαρόνων της κόκας, ο οποίος και συνελήφθη.

Όπως όλα δείχνουν, η κοπέλα, αντιλαμβανόμενη τον κίνδυνο που διατρέχει και μη θέλοντας να εμπλακεί ως «δόλωμα» στη διακίνηση, προσπάθησε να ξεφύγει. Έτσι, αφού πλησίασε τα κατάλληλα άτομα για προστασία, έφυγε από το σπίτι όπου έμενε με το σύζυγό της και άρχισε να βοηθά τις αρχές... στην εξάρθρωση του κυκλώματος, δίνοντας πληροφορίες. Με τον τρόπο αυτό απεγκλωβιζόταν από ένα γάμο που θα την οδηγούσε στη φυλακή αργά ή γρήγορα.

Τώρα όμως και παρόλο που η ίδια έχει ήδη προχωρήσει στη ζωή της με νέα σχέση με «ισχυρό» άντρα, φαίνεται ότι ο κλοιός γύρω της αρχίζει να στενεύει. Η ίδια ανησυχεί, καθώς όλα δείχνουν ότι η μαφία της κοκαΐνης θέλει να πάρει εκδίκηση για την «προδοσία». Το μοντέλο έχει ζητήσει προστασία και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι σύντομα θα βρεθεί τρόπος να φυγαδευτεί από τη χώρα.

πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB