ΕΛΛΑΔΑ

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την καταδίωξη στη Βαρυμπόμπη

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την καταδίωξη στη Βαρυμπόμπη

Συνελήφθη, μετά από καταδίωξη στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, ένας 32χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν 5.420 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης.

DSCF2534

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
Προχθές (7-11-2013) το απόγευμα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Βαρυμπόμπης, ένας (1) ημεδαπός, ηλικίας 32 ετών, για κατοχή και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για ημεδαπό που διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν τον ανωτέρω και τον έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση.

Απογευματινές ώρες της 7-11-2013, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας με την συνδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., προσπάθησαν να προβούν στον έλεγχό του επί της οδού Αχαρνών, λίγο πριν την έξοδό της στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, όπου κινείτο, με μισθωμένο από τον ίδιο, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο 32χρονος προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο και την σύλληψή του, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή πολιτών και αστυνομικών, ενώ συγχρόνως απέρριψε διαδοχικά, από το παράθυρο του αυτοκινήτου, κατά μήκος της Εθνικής Οδού, τέσσερα (4) ανισοβαρή νάιλον δέματα που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους -4- κιλών και -290- γραμμαρίων, τα οποία εν συνεχεία περισυνέλλεξαν οι Αστυνομικοί.

Στο ύψος της Βαρυμπόμπης εγκλωβίσθηκε, λόγω της αυξημένης κίνησης των οχημάτων και εμβόλισε, προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές, ένα Ι.Χ.Ε. και ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο και στη συνέχεια διέφυγε πεζός. Μετά από καταδίωξη συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν:
• Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους –5.420- γραμμ.
• Το χρηματικό ποσό των -120- ευρώ
• Δύο (2) συσκευές κινητής τηλεφωνίας
• Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης: Κινηματογραφική καταδίωξη της ΕΛ.ΑΣ. στη Βαρυμπόμπη (pics)