ΕΛΛΑΔΑ

Εισβολή της Αστυνομίας σε καφενείο στα Εξάρχεια (vid)

Εισβολή της Αστυνομίας σε καφενείο στα Εξάρχεια (vid)

Σοβαρές καταγγελίες για εκτεταμένη αστυνομική βία απευθύνουν πολίτες της περιοχής των Εξαρχείων, οι οποίοι υποστηρίζουν πως κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, αστυνομικοί εισέβαλαν σε καφενείο της περιοχής και του προξένησαν σοβαρές φθορές κατά την διάρκεια προσαγωγών.

Οπως φαίνεται και από βίντεο που έχει αναρτηθεί στο youtube, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται στην περιοχή των Εξαρχείων, είτε λόγω περιπολίας είτε λόγω αναζήτησης υπόπτων.

Οι παρευρισκόμενοι, αρχίζουν να τους αποδοκιμάζουν και λίγο αργότερα οι αστυνομικοί πραγματοποιούν επίθεση με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και συλλαμβάνουν ένα νεαρό.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εισβάλλουν μέσα στο καφενείο σπρώχνοντας δυνατά την πόρτα του, την οποία κρατούν ορισμένοι θαμώνες της περιοχής, ενώ ένας από τους αστυνομικούς χτυπά με το κλομπ του την κάμερα που κατέγραφε το στιγμιότυπο.

Τέλος, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσαγάγουν στο αστυνομικό τμήμα μια γυναίκα η οποία χειροκροτούσε ειρωνικά και αποχωρούν από τα Εξάρχεια εν μέσω αποδοκιμασιών.

Δείτε το βίντεο: