ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πατέρας έβγαλε μαχαίρι μπροστά στην κάμερα

Θεσσαλονίκη: Πατέρας έβγαλε μαχαίρι μπροστά στην κάμερα

Παρ' ολίγον τραγωδία να εξελιχθεί το βράδυ της Τετάρτης στην Θεσσαλονίκη όπου μία οικογένεια που αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα κινδύνευσε να καεί στην μονοκατοικία όπου διαμένουν η οποία δεν είχε ρεύμα -Στο νοσοκομείο 5χρονο αγοράκι

​Λίγα 24ωρα μετά τον άδικο χαμό της 13χρονης Σάρας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από αναθυμιάσεις που προήλθαν από το μαγκάλι, μια νέα τραγωδία «χτυπά» την Θεσσαλονίκη εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Ο πατέρας της οικογένειας, ένας άνδρας με ειδικές ανάγκες, δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ANT1, πως δεν χρωστούσε περισσότερα από 1.000 ευρώ στην ΔΕΗ (περίπου 7 μήνες όπως είπε ο πατέρας), ενώ αποκάλυψε πως προσπαθεί ανεπιτυχώς μέχρι στιγμής να λάβει επίδομα αναπηρίας.

O πατέρας του μικρού παιδιού στην εικόνα και μόνο του καμένου σπιτιού του δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Γ.Παπαδάκη, εκφράζοντας με δάκρυα το παράπονο και την αγανάκτηση του για αυτήν την κατάληξη της οικογένειας του εξαιτίας της κρίσης και της αδιαφορίας της πολιτείας.

Η φόρτιση του πατέρα ήταν τέτοια που κάποια στιγμή πήρε ένα μαχαίρι και μπροστά στην κάμερα τηλεοπτικού συνεργείου προσπάθησε να σκοτώσει.

Τελικά, χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:15 τα ξημερώματα στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε από το σπίτι μια γιαγιά και ένα μικρό παιδάκι, που παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ, για την αντιμετώπιση αναπνευστικών προβλημάτων.

Διαβάστε επίσης:

Συλλαλητήριο για το θάνατο της 13χρονης από αναθυμιάσεις

Αυτή είναι η 13χρονη που ξεψύχησε εξαιτίας αναθυμιάσεων από μαγκάλι

Τρίκαλα: Παρολίγον τραγωδία για 4μελή οικογένεια με μαγκάλι