ΕΛΛΑΔΑ

Η ROLEX σκέφτεται να ξαναφτιάξει το ρολόι του Πειραιά

Η ROLEX σκέφτεται να ξαναφτιάξει το ρολόι του Πειραιά

Ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του λιμανιού, το ιστορικό ρολόι του Πειραιά, σε λίγο καιρό θα αποτελεί και πάλι μια πραγματικότητα.

Σε εβδομαδιαία εκπομπή στο Δημοτικό Ραδιόφωνο 90,4 ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, αναφέρθηκε στο θέμα της ανέγερσης του ρολογιού και τόνισε πως έχει έρθει ήδη σε επαφή με διάφορες εταιρείες οι οποίες πιθανότατα θα αναλάβουν το μεγάλο αυτό έργο εξ' ολοκλήρου.

Απ' ότι όλα δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε και από την ελβετική κρατική εταιρεία ROLEX με εκπρόσωπο της οποίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά πριν από λίγες ημέρες.

μιχαλολιακος

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στο 90,4:

«Είναι πολύ υψηλός στόχος για εμάς να ξαναφτιάξουμε το Ρολόι. Πολύ γρήγορα θα είναι στημένο στη θέση του όπως ήταν. Θα διαψευστούν εκείνοι που νομίζουν ότι δεν θα το κάνουμε. Ό,τι λέμε το κάνουμε. Ήδη, είμαι σε επαφή με διάφορες εταιρείες, οι οποίες πιθανότατα και να το αναλάβουν εξ ολοκλήρου.
Πριν από λίγες ημέρες, συναντήθηκα με την εκπρόσωπο της «ROLEX» στην Ελλάδα. Της πρότεινα ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα να διαφημίζεται η εταιρεία, ανακατασκευάζοντας το Παλιό Ρολόι στον Πειραιά. Το άκουσε με πολύ προσοχή. Να πω και κάτι σε όλους αυτούς που θέλουν να ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ακόμη και οι δρόμοι μας και τα πεζοδρόμιά μας, ακόμη και η «αναπνοή» μας. Η «ROLEX» είναι κρατική εταιρεία στην Ελβετία. Τα χρήματα που χρειάζονται για το Ρολόι θα συγκεντρωθούν πολύ γρήγορα και πολύ γρήγορα το Ρολόι θα βρίσκεται στη θέση του.»

πηγή: piraeuspress.gr