ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει η κατάθεση του πατέρα της αδικοχαμένης Φαίης

Σοκάρει η κατάθεση του πατέρα της αδικοχαμένης Φαίης

«Στο μνημόσυνο της κόρης μου η αδελφή της πήγε σε καλλιστεία σκύλων»!

Συγκλόνισε η κατάθεση του πατέρα της 23χρονης Φαίης Μπάχλα η οποία ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου τον Απρίλιο του 2013 στη Nέα Mάκρη από τον 26χρονο φίλο της Βαγγέλη Στεφανάκη ο οποίος, όπως αποκαλύφθηκε, διατηρούσε παράλληλη ερωτική σχέση με την αδελφή του θύματος.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι η μια μου κόρη θα έκανε κακό στην άλλη, αλλά πρόεκυψαν στοιχεία που έδειξαν ότι η Μαριαλένα προσπάθησε να κρύψει την αλήθεια για να καλύψει το Στεφανάκη», είπε ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου εκδικάζεται η υπόθεση ο πατέρας της Φαίης και πρόσθεσε πως «το τελευταίο δεκαήμερο πριν το θάνατο της η Φαιή είπε ότι ο Στεφανακης είχε σχέση με την αδελφή της.

Όπως πληροφορήθηκα εκ των ύστερων, η Μαριαλενα και ο Στεφανακης είχαν σχέση στο παρελθόν πριν εκείνος γίνει ζευγάρι με τη Φαιη, προφανώς κατά τη διάρκεια του γάμου της. Η Μαριαλενα μου είπε ότι αναγκάστηκε να πει ψέματα στην πρώτη της κατάθεση, γιατί την απειλούσε ο Στεφανακης, ότι θα της κάνει κακό σε αυτήν και την οικογένεια της. Πάντως η Μαριαλενα μετά το θάνατο της Φαιης δεν έδειξε ιδιαίτερη συμπαράσταση. Την ημέρα του μνημόσυνου είχε πάει σε καλλιστεία σκύλων. Δεν μιλώ πλέον μαζί της, ξέρω ότι συνεχίζει τη ζωή της κανονικά».

Όπως κατέθεσε ο πατέρας δεν ήταν η πρώτη επίθεση του Στεφανάκη σε βάρος της κόρης του. «Τον τελευταίο καιρό η Φαιη μου είχε πει ότι την είχε χτυπήσει μια φορά στο αυτί της και μετά την είχε μεταφέρει στο κέντρο υγείας στα Σπάτα. Την είδα που πονούσε, τη ρώτησα,και έτσι μου διηγήθηκε το περιστατικό. Την είχε χτυπήσει άλλες δυο φόρες. Αποκλείεται ο θάνατος της Φαιής να ηταν ατύχημα, και να πέσει κάποιος κάτω δεν μπορεί να αποκτήσει αυτά τα χτυπήματα. Ο γιατρός της εντατικής μου είπε οτι τα χτυπήματα είχαν σκοπό να επιφέρουν το θάνατο».

Με την έναρξη της διαδικασίας ο 26χρονος αρνήθηκε την κατηγορία, λέγοντας πως «τη χτύπησα αλλά όχι έτσι όπως με κατηγορούν. Τη χαστούκισα αλλά όχι επανειλημμένα, ήταν ατύχημα».

Η δεύτερη κατηγορούμενη για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία, που είναι η 32χρονη αδερφή του θύματος εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο της, Θάνο Πλευρη, όμως το δικαστήριο διέταξε την αυτοπρόσωπη εμφάνιση της για τη διακρίβωση της αλήθειας, μετά από αίτημα της εισαγγελέως.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο 25χρονος για το φόνο της Φαίης από τη Νέα Μάκρη

Δολοφονία και όχι ατύχημα ο θάνατος της Φαίης