ΕΛΛΑΔΑ

Φάκελος με σφαίρες κι απειλές στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Φάκελος με σφαίρες κι απειλές στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Φάκελο με τρεις σφαίρες των 7,72 εκατοστών απέστειλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη άγνωστος δράστης.

Ο φάκελος με απειλητικό περιεχόμενο ανοίχτηκε από την ασφάλεια της εισαγγελέως. Ως αποστολέας αναφερόταν το όνομα «Αλεπουδέλης» με ευθεία παραπομπή στην καταγωγή της εισαγγελέως από τη Μυτιλήνη και η μια σελίδα του απειλητικού σημειώματος ήταν ανυπόγραφη.

Τι γράφει το σημείωμα

«Αν σε 15 μέρες δεν αποφυλακίσετε τους άδικα προφυλακισμένους, σ’ αυτή την βρωμερή υπόθεση τότε σε διάστημα 20 μηνών, είτε ο υπουργός, είτε η εισαγγελέας, είτε ο ανακριτής που ενεπλάκη στην υπόθεση θα κλάψουν για συγγενικά τους πρόσωπα ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας. Το χρονικό διάστημα αυτό θα απαιτηθεί για να εντοπιστούν οι στόχοι αυτοί. Η αδικία ξεκληρίζει οικογένειες», έγραφε ο συντάκτης του απειλητικού σημειώματος.

Αργά το μεσημέρι η Χρυσή Αυγή την οποία και πιθανότατα φωτογραφίζει ο συντάκτης της επιστολή, χωρίς να γίνεται ευθεία αναφορά εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «αστεία προβοκάτσια».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον παρακρατικό μηχανισμό που προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Καταδικάζουμε την αστεία προβοκάτσια με τον απειλητικό φάκελο στον Άρειο Πάγο. Διαμηνύουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο πως με τέτοιες μεθοδεύσεις δεν σταματά η ραγδαία εκλογική άνοδος της Χρυσής Αυγής.»

Διαβάστε επίσης:

Πράσινο φώς από τον Άρειο Πάγο για την συμμετοχή στις ευρωεκλογές

Δημοτικές εκλογές 2014-Κασιδιάρης: Η Χ.Α. θα ξεπεράσει το 20% στις ευρωεκλογές