ΕΛΛΑΔΑ

Μετέτρεψε το σπίτι του στο Μετς σε φυτώριο και εργαστήριο skunk (pics)

Μετέτρεψε το σπίτι του στο Μετς σε φυτώριο και εργαστήριο skunk (pics)

Σε φυτώριο και οργανωμένο εργαστήριο καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης (SKUNK) είχε μετατρέψει το σπίτι του στο Μετς ένας 49χρονος, ο οποίος συνελήφθη χτες από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής.

Συγκεκριμένα, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους μέσα στο σπίτι του, αλλά και στην ταράτσα, στην οποία είχε αποκλειστική πρόσβαση, ο 49χρονος είχε εγκαταστήσει εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης σε πλαστικές γλάστρες, χρησιμοποιώντας την υδροπονική μέθοδο. Το εργαστήριο ήταν πλήρως εξοπλισμένο, με τεχνητό φωτισμό για τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για την ωρίμανση των φυτών, προκειμένου να υπάρχει παραγωγή και συγκομιδή καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Συνολικά κατασχέθηκαν: 107 φυτά υδροπονικής κάνναβης ύψους από 50 έως 180 εκατοστά, ένα κιλό κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, 28 κλωνάρια υδροπονικής κάνναβης μήκους από 35 έως 120 εκ. τα οποία ήταν προς αποξήρανση, μία συσκευασία με σπόρους υδροπονικής κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 27 γλάστρες με φυτά υδροπονικής κάνναβης, ύψους από 5 έως 8 εκατοστά, άλλες 108 γλάστρες άδειες και τέσσερα τετράδια με ιδιόχειρες σημειώσεις για την καλλιέργεια και ανάπτυξη της υδροπονικής κάνναβης.

Επίσης, κατασχέθηκε ο εξοπλισμός του εργαστηρίου, που αποτελείτο από δύο συσκευές εξαερισμού με σωλήνες, τρεις ανεμιστήρες, ένα στύλο φωτισμού, τέσσερις κρεμαστές συσκευές φωτισμού, ποτιστήρι, λιπάσματα και διάφορα εργαλεία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Καλαμάτα: «Φιλάνθρωποι» έκαναν έρανο για...ανύπαρκτο σύλλογο κωφαλάλων