ΕΛΛΑΔΑ

Άννα Πολλάτου: «Ραγίζουν καρδιές» τα συλλυπητήρια μηνύματα

Άννα Πολλάτου: «Ραγίζουν καρδιές» τα συλλυπητήρια μηνύματα

«Δάκρυσε» το πανελλήνιο στο άκουσμα της είδησης ότι η Άννα Πολλάτου έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή - Συντετριμμένη είναι οι Κεφαλλονίτες που κηδεύουν σήμερα την Ολυμπιονίκη

Πολλά είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα για την Άννα δείγμα της αμέριστης αγάπης που είχε από τους συγχωριανούς της

Συλλυπητήριο μήνυμα Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ για την αθλήτρια του συλλόγου Άννα Πολλάτου

«Όλα τα μέλη του Α.Γ.Σ. Επτανήσων, του πρώτου αθλητικού σπιτιού της Άννας, εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη και συντριβή για τον άδικο χαμό της αγαπημένης Δεν υπάρχουν λόγια για να εκδηλώσουμε τη λύπη και τον πόνο για την απρόσμενη απώλειά σου∙ εσύ Αννούλα που μας χάρισες ευρωπαϊκές, παγκόσμιες και ολυμπιακές διακρίσεις δοξάζοντας τη χώρα, το νησί και το σύλλογο σου.

Ιδιαίτερη και η θλίψη για τον κ. Σταύρο και την κ. Μποζένα: «πολυαγαπημένη μας Αννούλα, από 4 χρονών μπήκες στη ζωή και στις καρδιές μας. Θα παραμείνεις για πάντα εκεί. Είμαστε συντετριμμένοι».

Τέτοιες στιγμές τα λόγια περιττεύουν . Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια, τους γονείς και τα αδέρφια.
Καλό ταξίδι Αννούλα!»

Δελτίο τύπου του περιφερειακού συνδυασμού «Μεγάλο Ιόνιο»

«Η Άννα Πολλάτου που δόξασε την Ελλάδα και την Κεφαλονιά έφυγε απροσδόκητα από κοντά μας.

Η Ολυμπιονίκης, η Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια πλήρωσε τον φόρο αίματος της ασφάλτου συγκλονίζοντας το Πανελλήνιο και σκόρπισε απέραντο πένθος στην κεφαλονίτικη κοινωνία.

Η οδύνη όλων μας είναι τεράστια. Σε αυτή την τραγική στιγμή της οικογένειας της δεν έχουμε δύναμη για κάθε άλλη δραστηριότητα παρά να συμπαρασταθούμε στον αβάσταχτο πόνο των γονιών της των αδελφών της και ειδικά του αγαπημένου μας συνεργάτη Διονύση.

Η Άννα θα παραμείνει Αθάνατη για τον αθλητισμό την Κεφαλονιά και την Ελλάδα.»

Ανακοίνωση Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ

«Ο αιφνίδιος θάνατος της Άννας Πολλάτου, ενός νέου ανθρώπου, μίας διακεκριμένης αθλήτριας που με τις διακρίσεις της τίμησε την χώρα, έχει συγκλονίσει όλο το Πανελλήνιο.

Σε ένδειξη πένθους και ως ελάχιστο φόρο τιμής, όλες οι Δημοτικές Αθλητικές εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές αύριο Δευτέρα 19 Μαΐου, ημέρα που θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.»

«Ο τόσο άδικος χαμός της ολυμπιονίκης αλλά και συναδέλφου ,υποσμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας , Άννας Πολλάτου, το απόγευμα του Σαββάτου έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Κεφαλονιά που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Η υπομονή,η επιμονή,το ήθος της και η εν γένει αθλητική της παρουσία στον Ελλαδικό αλλά και παγκόσμιο χώρο έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους Κεφαλονίτες.

Ένα παράδειγμα προς μίμηση ήθους και αξιών για τους νέους μας. Σε όλους θα μείνει χαραγμένη στην καρδιά μας και πάντα παρούσα στη μνήμη μας. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους γονείς της αλλά και σε όλη την οικογένεια της.

Σωτήριος Διον.Σάρλος
Αξ/κός ε.α»

Ψήφισμα για τον θάνατο της Άννας Πολλάτου

Με την αναγγελία του αιφνιδίου θανάτου της Ολυµπιονίκη Άννας Πολλάτου, το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. που συνεδρίασε εκτάκτως µόλις πληροφορήθηκε το λυπηρό γεγονός, εξέδωσε το παρακάτω ψήφισµα:

Ένωσις Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της ΕΠΣΚΙ, αισθανόμενο βαθύτατη θλίψη για τον άδικο και πρόωρο χαµό της Άννας Πολλάτου, Ολυµπιονίκη και κορυφαίου µέλους της Αθλητικής Οικογένειας του νησιού µας, αποφάσισε οµόφωνα τα παρακάτω:

1. Να εκφράσει τα θερµά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της
2. Να παρακολουθήσει σύσσωµο τη νεκρώσιµη ακολουθία
3. Να αναβάλλει τους προγραµµατισµένους αγώνες την ηµέρα της κηδείας
4. Να αναρτηθεί µεσίστια η σηµαία στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο στα Φαρακλάτα για τρείς ηµέρες 5. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη µνήµη της εκλιπούσας σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη

Πηγή:www.kefalonitikanea.gr

Διαβάστε επίσης:

Άννα Πολλάτου: «Ραγίζει καρδιές» το αντίο της Ολυμπιονίκη Άννα Βερούλη (photo)

Άννα Πολλάτου: Τι είπε στην τελευταία της συνέντευξη-Η αγάπη της για το νησί (vid)

Άννα Πολλάτου: Θρήνος στο facebook – Έτσι αποχαιρετούν την Ολυμπιονίκη

Άννα Πολλάτου: Αυτή ήταν η Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής (photos)

Νεκρή σε τροχαίο η πρωταθλήτρια Άννα Πολλάτου

Άννα Πολλάτου: Φωτογραφίες – σοκ από το τροχαίο που σκοτώθηκε η Ολυμπιονίκης

Άννα Πολλάτου: Θρήνος για τον θάνατο της 31χρονης Ολυμπιονίκη