ΕΛΛΑΔΑ

Αναζητά τον συνεργό του «Δράκου» του Κολωνού η ΕΛ.ΑΣ.

Αναζητά τον συνεργό του «Δράκου» του Κολωνού η ΕΛ.ΑΣ.

Ο 21χρονος Πακιστανός και ο συνεργός του, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος, είχαν σπείρει τον τρόμο στον Κολωνό, στη Νέα Ιωνία, αλλά και σε άλλες περιοχές στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της ασφάλειας, οι δύο αδίστακτοι κακοποιοί είχαν ληστέψει τουλάχιστον επτά ηλικιωμένες, ενώ σε μία περίπτωση είχαν βιάσει με την απειλή μαχαιριού μία 83χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της. Οι αστυνομικοί μάλιστα εξετάζουν το ενδεχόμενο, οι ίδιοι δράστες να έχουν βιάσει μία ακόμη ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της, πριν από περίπου έναν χρόνο...

Λήστεψαν και βίασαν 83χρονη στον Κολωνό

Σε ηλικία 83 ετών, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη. Στις 14 του μηνός, λίγο μετά από τις 11 το βράδυ, οι δύο Πακιστανοί ληστές, με ακάλυπτα τα πρόσωπα τους μπήκαν στη μονοκατοικία που μένει μόνη της η 83χρονη, παραβιάζοντας ένα παράθυρο. Με την απειλή μαχαιριών ακινητοποίησαν την ανήμπορη να αντιδράσει ηλικιωμένη γυναίκα, τη χτύπησαν και στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι. Αφαίρεσαν 600 ευρώ, ένα βιβλιάριο καταθέσεων, δύο πιστωτικές κάρτες, μία λίρα, ένα κινητό τηλέφωνο, την ταυτότητα της, καθώς και κοσμήματα συνολικής αξίας 6.000 ευρώ.

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, ο 21χρονος Πακιστανός με την απειλή του μαχαιριού βίασε την 83χρονη και στη συνέχεια έφυγαν με τον συνεργό του...

Η σύλληψη του «Δράκου» του Κολωνού

Αστυνομικοί της ασφάλειας, αλλά και ένστολοι εδώ και αρκετές ημέρες έκαναν περιπολίες στις περιοχές που "χτυπούσε" ο "δράκος" του Κολωνού. Με βάση τα αποτυπώματα του 21χρονου δράστη, ο οποίος είναι σεσημασμένος για ληστεία, αλλά και μαρτυρίες από τα θύματα του, κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν.

Οι αστυνομικοί τελικά εντόπισαν τον αδίστακτο ληστή στον Κολωνό, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψης του αντιστάθηκε, χτυπώντας τους αστυνομικούς στην προσπάθεια του να ξεφύγει. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν κλοπιμαία και μικροποσότητα χασίς, ενώ οι αξιωματικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας γνωρίζουν τα στοιχεία και του συνεργού του, ο οποίος αναζητείται και είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί κι αυτός.

Διαβάστε επίσης:

Προσπάθησε να πνίξει 25χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα

Κως: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 52χρονος Πακιστανός που βίασε 10χρονο κοριτσάκι

Τραγωδία με 17χρονο στο σταθμό Ειρήνη - Πέθανε από ηλεκτροπληξία