ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Λέσβο: Έπεσε από μπαλκόνι και καρφώθηκε με το κεφάλι στα κάγκελα

Τραγωδία στη Λέσβο: Έπεσε από μπαλκόνι και καρφώθηκε με το κεφάλι στα κάγκελα

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι του νησιού από την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη στον τόπο τους

Ένας 64χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε στις 19.55 το απόγευμα της Δευτέρας από το μπαλκόνι του σπιτιού του και καρφώθηκε με το κεφάλι στα κάγκελα του σπιτιού του 1ου ορόφου στην Λέσβο.

Με το άκουσμα του εκκωφαντικού θορύβου, πετάχτηκε έξω η σύζυγός του για να δει τι συμβαίνει.

Η εικόνα που αντίκρισε την «πάγωσε», αφού είδε τον άνδρα της να είναι καρφωμένος πάνω στο κάγκελο του μπαλκονιού και το σώμα του να αιωρείται μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα και να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο.

Στο πόδι σηκώθηκε όλη η γειτονιά στη διασταύρωση των οδών Γυμνασιάρχου Δαυίδ και Ιακύνθου οι οποίοι έτρεξαν για να βοηθήσουν.

Ύστερα από μαραθώνια επιχείρηση και με μεγάλη προσοχή για να μην τραυματιστεί χειρότερα ο άτυχος 64χρονος απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε έχοντας καρφωμένο στην κροταφική του χώρα ένα κομμάτι σίδερο από τα κάγκελα.

Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανδρών του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, είχαν αποτέλεσμα και κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανό τον άτυχο άνδρα.

Αμέσως εισήχθη στην Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης όπου διασωληνώθηκε αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών τα τραύματα ήταν πολύ σοβαρά και δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή και μετά από λίγη ώρα υπέκυψε στα τραύματα του.

Πηγή: lesvosnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Πανικός στο Μαρούσι: Ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα

Τρέξτε: 2.195 προσλήψεις στο δημόσιο μέσα στον Ιούνιο

Ελληνικό χρώμα στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Σίδνεϊ

Κακοκαιρία και σήμερα - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει