ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη 52χρονος παιδεραστής στην Πτολεμαΐδα

Συνελήφθη 52χρονος παιδεραστής στην Πτολεμαΐδα

Σύλληψη 52χρονου παιδεραστή στην Πτολεμαΐδα που κατηγορείται για αποπλάνηση πέντε ανήλικων κοριτσιών.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται μετά τις καταγγελίες των γονιών τριών από τα θύματά του. Από τις έρευνες που ξεκίνησαν προέκυψε ότι ο 52χρονος σάτυρος είχε ασελγήσει και σε άλλα δυο κοριτσάκια.

Ο 52χρονος, έβρισκε τα θύματα του σε πάρκα και παιδικές χαρές χρησιμοποιώντας παιδικά αντικείμενα ή παιχνίδια για να παρασύρει τα παιδιά και να ασελγήσει εις βάρος τους.

Καταφύγιο στον 52χρονο παιδεραστή είχαν δώσει δυο Έλληνες, ένας 28χρονος κι ένας 30χρονος, στο σπίτι των οποίων, στην Πτολεμαΐδα, βρέθηκε από την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον συλλάβουν, αντιστάθηκε σθεναρά αλλά δεν τη γλίτωσε.

Μαζί του συνελήφθησαν δύο Έλληνες, ένας 28χρονος και ένας 30χρονος για υπόθαλψη.

Στην κατοχή του αλλά και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες μνήμης, δύο και 10 DVD.

Κατασχέθηκε επίσης το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο δράστης και μέσα στο οποίο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, παιδικά αντικείμενα και παιχνίδια.

Εις βάρος του 52χρονου, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου και της αντίστασης. Η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμα τους δυο Έλληνες, οι κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, ενώ την έρευνα και προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.