ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Νέο πρόσωπο σε εμπορικό κέντρο στη Γιαννιτσών

Θεσσαλονίκη: Νέο πρόσωπο σε εμπορικό κέντρο στη Γιαννιτσών

Η Citygate A.E. και η Μαρινόπουλος Α.Ε. προχωρούν σε αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου Citygate στη δυτική Θεσσαλονίκη. Ήδη, τα περισσότερα καταστήματα που φιλοξενούνταν στο εμπορικό κέντρο έχουν αποχωρήσει, προκειμένου να υλοποιηθούν οι απαραίτητες παρεμβάσεις με στόχο τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού πολυχώρου ο οποίος αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2015.


Στόχος των δύο εταιρειών είναι ο νέος πολυχώρος να φιλοξενεί κάτω από την ίδια στέγη σε συνολική έκταση 30.000 τμ, πολλαπλές δραστηριότητες.

Έτσι, το νέο Citygate θα λειτουργήσουν χώροι διασκέδασης, εστίασης, καταστήματα ειδών μόδας και υπεραγορά τροφίμων, συνθέτοντας μία νέα εμπειρία αγορών και ψυχαγωγίας για τους καταναλωτές της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής.

Ομάδα αρχιτεκτόνων με διεθνή εμπειρία, ολοκληρώνει την αξιολόγηση των σχεδίων των χώρων, ενώ παράλληλα ολοκληρώνεται και το πλάνο σύνθεσης των ενοικιαστών του εμπορικού κέντρου.

Σημειώνεται ότι το υπερμάρκετ Carrefour συνεχίζει να λειτουργεί εντός του εμπορικού κέντρου, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες και δραστηριότητες του Citygate.

Voria.gr

Διαβάστε επίσης: Δράμα: Πεινασμένοι ανήλικοι λεηλατούσαν κυλικεία σχολείων