ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Δέκα καταζητούμενοι συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο

Θεσσαλονίκη: Δέκα καταζητούμενοι συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο

Το τελευταίαο 24ωρο, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης της ΓΑΔΘ, συνέλαβαν συνολικά δέκα άτομα.


Συγκεκριμένα,
• Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου, χθες το πρωί 55χρονος -ελληνικής καταγωγής- σε βάρος του οποίου εκκρεμούν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης έξι ετών και χρηματική ποινή 4.000 ευρώ για φοροδιαφυγή και μη καταβολή δημοσίων εσόδων.

• Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., νωρίς σήμερα στην περιοχή της Μενεμένης, 29χρονος –ελληνικής καταγωγής- καθώς σε βάρος του εκκρεμούν τρεις αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών για τα αδικήματα της ληστείας, διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, σωματικής βλάβης και απείθειας.

• Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Συκεών συνελήφθη χθες το απόγευμα 66χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της απάτης.

• Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, 25χρονη γυναίκα, καθώς σε βάρος της εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για ληστεία.

Επίσης, κατά το τελευταίο 24ωρο, στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν έξι ακόμη άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: Καράογλου: Η Θράκη δεν προσφέρεται για πειραματισμούς