ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: 21 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Θεσσαλονίκη: 21 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Κατά το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο εποχούμενων περιπολιών που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και τηςΔιεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν συνολικά 21 άτομα για διάφορα αδικήματα.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ελέγχων αυτών:
• Συνελήφθησαν, στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης, συνολικά έξι άτομα για περιπτώσεις κλοπών αντικειμένων από πολίτες.
• Συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα, σε διάφορες περιοχές της πόλης, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παράβαση του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών».
• Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, τρία άτομα γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα .
• Συνελήφθη σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 27χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε μεταλλική ράβδος. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Ν. περί Όπλων.
• Απογευματινές ώρες χθες στο κέντρο της πόλης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, δύο άτομα, ηλικίας 44 και 37 ετών, διότι κατείχαν 129 πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
• Συνελήφθησαν από δικυκλιστές ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, δύο άτομα, διότι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.
• Απογευματινές ώρες χθες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πολίχνης - Ευκαρπίας, συνέλαβαν έπειτα από αναζητήσεις, 53χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της Καλαμαριάς, εντός του οποίου διενεργούνταν παράνομα παίγνια.
• Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Συκεών, πρωινές ώρες χθες στην περιοχή των Συκεών, 38χρονος αλλοδαπός για το αδίκημα της πλαστογραφίας, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε ατομικό βιβλιάριο υγείας στο οποίο είχε παραποιηθεί η ημερομηνία έκδοσης και λήξης του.
• Σε ελέγχους που πραγματοποίησαν αστυνομικοί Ομάδας ΔΙ.ΑΣ σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, βεβαίωσαν πέντε πταισματικές παραβάσεις σε βάρος ισάριθμων γυναικών (αλλοδαπές), κατ΄εφαρμογή του Νόμου Περί Εκδιδομένων επ' αμοιβή Προσώπων και μία πταισματική παράβαση για επαιτεία κατ' εφαρμογή του Νόμου Περί Επαιτείας.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Οι νέοι ξαναβρίσκουν το «Δρόμο του Μεταξιού»