ΕΛΛΑΔΑ

Τι είπε στους αστυνομικούς ο 22χρονος σατανιστής της Γλυφάδας

Τι είπε στους αστυνομικούς ο 22χρονος σατανιστής της Γλυφάδας

Σοκ και ανατριχίλα... Ο 22χρονος σατανιστής της Γλυφάδας, ο οποίος σκότωσε μία 40χρονη άστεγη για να τη θυσιάσει στο όνομα του εωσφόρου, ενώ σχεδίαζε και δεύτερη ανθρωποθυσία στις 21 Ιουνίου, όχι μόνο δεν μετάνιωσε για το αποτρόπαιο έγκλημα, αλλά είπε στους αστυνομικούς γιατί το διέπραξε ανήμερα του Πάσχα : «Επειδή γιορτάζουν οι χριστιανοί την ανάσταση του Χριστού, έπρεπε να κάνω κι εγώ κάτι για τον σατανά...»

Η δεύτερη ανθρωποθυσία στο όνομα του Σατανά

Ο νεαρός δράστης περιέγραψε με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια πως θα σκότωνε για δεύτερη φορά την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, τη γιορτή δηλαδή των σατανιστών : «Τα μεσάνυχτα θα έβγαινα από το σπίτι μου, θα προσευχόμουν στον σατανά και θα έκανα την ίδια τελετή. Θα έκοβα το χέρι μου με κομμάτι από γυαλί και με το αίμα του θα σχημάτιζα το 666, έναν ανάποδο σταυρό και το κεφάλι του σατανά. Μετά θα περίμενα ο σατανάς να μου υποδείξει ποιον άνθρωπο θα θυσίαζα στο όνομα του.»

Εάν δηλαδή δεν τον «πρόδιδαν» το ψεύτικο προφίλ και οι συνομιλίες του στο facebook και οι αστυνομικοί δεν του περνούσαν χειροπέδες, τότε όποιος ή όποια βρισκόταν στις 21 Ιουνίου μπροστά του θα έχανε τη ζωή του... Και βέβαια δεν θα σταματούσε τις δολοφονίες μέχρι να συλληφθεί...

«Δεν ήθελα να βρεθεί η πέτρα που έκανα τη θυσία στον σατανά»

Ο 22χρονος σατανιστής έβαλε την πέτρα με την οποία πολτοποίησε το κεφάλι της 40χρονης άστεγης σε μία σακούλα και στη συνέχεια την πέταξε σε έναν κάδο απορριμμάτων για να την εξαφανίσει, επειδή όπως είπε στους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών : "Έκρυψα την πέτρα γιατί το όργανο που χρησιμοποιείται στην ανθρωποθυσία στο όνομα του σατανά είναι ιερό και δεν πρέπει να βρεθεί..." Ο 22χρονος από την ηλικία των 15 ετών μυήθηκε στον σατανισμό, διαβάζοντας βιβλία για τον εωσφόρο, τα οποία μάλιστα είχε δείξει στον αδελφό του, αλλά κανείς δεν είχε δώσει σημασία... Αύριο στη μία το μεσημέρι θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, ενώ ο συνήγορος του πιθανότατα θα ζητήσει να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Διαβάστε επίσης:

Ο 22χρονος σατανιστής της Γλυφάδας που σόκαρε το πανελλήνιο

Τα συγκλονιστικά λόγια του πατέρα του σατανιστή – δολοφόνου (vid)

ΣΟΚ: Δείτε τι έγραφε στο You Tube o σατανιστής - δολοφόνος της Γλυφάδας (pics)

Aυτός είναι ο 21χρονος Σατανιστής