ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε το εσωτερικό της βίλας που έκρυβαν τον έναν τόνο ηρωίνης (vid)

Δείτε το εσωτερικό της βίλας που έκρυβαν τον έναν τόνο ηρωίνης (vid)

Απίστευτες εικόνες χλιδής και πολυτέλειας που έρχονται από τη βίλα του εφοπλιστή στη Φιλοθέη φαίνεται πως «σκέπαζαν» το μεγάλο καρτέλ ναρκωτικών, μία πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά υπόθεση εισαγωγής και διακίνησης ηρωίνης.

Γήπεδα, μία μεγάλη πισίνα, τεράστιοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, σαλόνια στον κήπο, αλλά και τελευταίας τεχνολογίας αντικείμενα «ντύνουν» το σκηνικό της βίλας, όπου βρέθηκε ο ένας από τους δύο τόνους ηρωίνης.

Πρόκειται για τις πρώτες πανοραμικές εικόνες, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star, τόσο από τη βίλα του εφοπλιστή, όσο και από το πλοίο, στο οποίο βρέθηκε ένας ακόμη τόνος ηρωίνης και με το οποίο μετάφεραν τις τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών.

Οι εικόνες χλιδής αποτυπώνουν την lifestyleζωή που ζούσαν, τόσο ο ίδιος ο εφοπλιστής και η οικογένειά του, όσο και μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, με τα εκατομμύρια ευρώ που εισέπρατταν πουλώντας τον «λευκό θάνατο».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star, γείτονες υποστήριξαν πως είχαν δει πολλές μέλη της συμμορίας να διασκεδάζουν στη βίλα.

Απροσπέλαστο το σπίτι

«Οχυρό» φαίνεται πως ήταν η βίλα του εφοπλιστή, καθώς, τόσο οι ψηλοί τοίχοι, όσο και τα κάγκελα, αλλά και τα συστήματα ασφαλείας έκαναν απροσπέλαστο το σπίτι. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στην είσοδο της βίλας υπήρχαν δύο εκπαιδευμένα σκυλιά.

Διαβάστε επίσης:

Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για το καρτέλ της ηρωίνης