ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος: Σοβαρό τροχαίο με σφοδρή μετωπική σύγκρουση

Λέσβος: Σοβαρό τροχαίο με σφοδρή μετωπική σύγκρουση

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 2 ατόμων, σημειώθηκε περίπου στις 16:30 σήμερα το απόγευμα στα πρώτα χιλιόμετρα της Εθνικής Οδού Μυτιλήνης-Καλλονής, στο ύψος της Παγανής.

Στο ίδιο ακριβώς σημείο την προηγούμενη εβδομάδα είχε χάσει τη ζωή του ένας 17χρονος δικυκλιστής, ενώ τα ξημερώματα του Σαββάτουέχασε τη ζωή του ακόμα ένας 24χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στην Καλλονή.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία ένα Ι.Χ τύπου τσιπ το οποίο οδηγούσε ένας 30χρονος με κατεύθυνση τη Μυτιλήνη ξέφυγε από την πορεία του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κι αφού μπήκε στο αντίθετο ρεύμα συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο ΙΧ που οδηγούσε 42χρονος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του απλού Ι.Χ.

Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα και πυροσβεστικό αφού χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής για να τον απεγκλωβίσουν και στη συνέχεια να μεταφερθεί άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα.

Σύμφωνα με το lesvospost, ο οδηγός του Ι.Χ (τύπου τζιπ) τραυματίστηκε ελαφρά αλλά για προληπτικούς λογούς μεταφέρθηκε και αυτός στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε επίσης:

Ρέθυμνο: Άνοιγαν με ψαλίδι αυτοκίνητα