ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Αιματηρός καυγάς στη μέση του δρόμου–Σοβαρά τραυματίας 16χρονος

Λάρισα: Αιματηρός καυγάς στη μέση του δρόμου–Σοβαρά τραυματίας 16χρονος

Σε εφιάλτης μετατράπηκε η βόλτα ενός ζευγαριού στον λόφο του Φρουρίου – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε ένας 16χρονος

Ομάδες νεαρών συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα δύο παιδιά να μεταφερθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, το ένα μάλιστα με κάταγμα στο κρανίο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία», το περιστατικό έγινε γύρω στις 22.00 το βράδυ. Η λεκτική αψιμαχία ξεκίνησε από ομάδα δύο 16χρονων αγοριών και δύο κοριτσιών, προς τους οποίους απευθύνθηκε ένα τρίτο άτομο.

Όταν η μία κουβέντα έφερε την άλλη, σε βοήθεια του τελευταίου συνέτρεξαν και άλλοι νεαροί – μεγαλύτερης ηλικίας και, κατά μία εκδοχή αλλοδαποί - για να τον υποστηρίξουν. Από τον ξυλοδαρμό των δύο 16χρονων από τη Φιλιππούπολη, τραυματίστηκε σοβαρά το ένα παιδί.

Οι δύο ανήλικοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου έσπευσαν οι γονείς τους, ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία, η οποία άρχισε τις έρευνες για τη σύλληψη των εμπλεκομένων στο επεισόδιο. Ο άλλος νεαρός φέρει επίσης μώλωπες στο πρόσωπο και άλλα σημεία του σώματός του.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Αγροτικό αυτοκίνητο έγινε… ασθενοφόρο-Αγανακτισμένοι οι πολίτες

Εύβοια: Συγκέντρωση και σελίδα στο facebook για την αδέσποτη «Μάγκυ»

Σοκάρουν οι εικόνες: Αυτή είναι η «Μάγκυ» που σκότωσε ο ιδιοκτήτης ταβέρνας

Θεσσαλονίκη: Γέννησε και άφησε το μωρό να πεθάνει στη ντουλάπα (vid)

ΚΤΗΝΩΔΙΑ: Ιδιοκτήτης ταβέρνας σκότωσε σκύλο μπροστά στους θαμώνες!