ΕΛΛΑΔΑ

Αττική: Σπείρα έκλεβε εξαρτήματα από μηχανές μεγάλου κυβισμού (pics)

Αττική: Σπείρα έκλεβε εξαρτήματα από μηχανές μεγάλου κυβισμού (pics)

Συνελήφθησαν στο Χαλάνδρι προχθές από αστυνομικούς τέσσερα άτομα οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν επιχειρήσει να αφαιρέσουν εξαρτήματα από μοτοσυκλέτα στην περιοχή.

Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 25 και 27 και για δύο αλλοδαπούς, υπήκοους Αλβανίας ένας άνδρας και μία γυναίκα, ηλικίας 19 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ'αυτοφώρω να αφαιρούν εξαρτήματα από μοτοσυκλέτα. Στην προσπάθεια τους αυτή έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που ακολούθησε, οι συλληφθέντες το τελευταίο οκτάμηνο, τουλάχιστον, είχαν διαπράξει ακόμη έξι κλοπές εξαρτημάτων από μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού, κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, από το Χαλάνδρι, την Αγία Παρασκευή, τον Άγιο Στέφανο και τη Νέα Ιωνία.

Στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν και στην οικία του 27χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.
  • Πλήθος εξαρτημάτων δικύκλων.
  • Ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 8 γραμμ.
  • Τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις διάρρηξης σπιτιών - 16χρονος ο δράστης

Κάλυμνος: Ταξιτζής έπεσε θύμα απάτης - Ζημιώθηκε 1.800€

Πάτρα: Απίστευτη γκάφα του φύλακα του κάστρου - Δείτε τι έκανε στους τουρίστες