ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Αυτοκτόνησε συγγενής του 62χρονου που πυροβόλησε αδέρφια

Αχαΐα: Αυτοκτόνησε συγγενής του 62χρονου που πυροβόλησε αδέρφια

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 68χρονος στην Αγριλιά Ερυμάνθου, λίγες ώρες μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο αδερφών, με δράστη έναν 62χρονο.

Σύμφωνα με το patrastimes, ο αυτόχειρας ήταν συγγενείς με τον 62χρονο, που πυροβόλησε εναντίον των δύο αδερφών. Όσον αφορά το περιστατικό, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο 62χρονος μετέβη χθες το πρωί, στο καφενείο 58χρονου στην Αγριλιά Αχαΐας, και έπειτα από φραστικό επεισόδιο, λόγω προσωπικών διαφορών, πυροβόλησε μία φορά προς το μέρος του, με πιστόλι τύπου «Zastava», χωρίς όμως να τον τραυματίσει.

Φεύγοντας ο 62χρονος από το καφενείο, συνάντησε τον αδερφό του 58χρονου τον όποιον, σύμφωνα με την Αστυνομία, τον πυροβόλησε τρεις φορές με το ίδιο πιστόλι. Στη συνέχεια, ο 62χρονος συνεπλάκη με τον 52χρονο, ενώ στο σημείο της συμπλοκής έσπευσαν και άλλοι παρευρισκόμενοι, με αποτέλεσμα να αφοπλίσουν τον δράστη. Αμέσως μετά τη συμπλοκή, ο 62χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του, έφυγε από την Αγριλιά και πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Χαλανδρίτσας όπου υπέβαλε μήνυση εναντίον των δύο αδελφών και ενός ακόμη συγγενικού τους προσώπου για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, απειλή και εξύβριση.

Κατόπιν, ο 62χρονος έφυγε από το αστυνομικό τμήμα και μετέβη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, αφού είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Στο μεταξύ ο 52χρονος, ο οποίος είχε προηγουμένως τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι από τον εξοστρακισμό σφαίρας, διακομίστηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Χαλανδρίτσας, και από εκεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

Αστυνομικοί του τμήματος Χαλανδρίτσας, που είχαν ειδοποιηθεί για το περιστατικό, μετέβησαν στην Αγριλιά όπου βρήκαν το πιστόλι με το οποίο είχε πυροβολήσει ο 62χρονος, καθώς επίσης δύο κάλυκες, μία βολίδα και ακόμα ένα φυσίγγιο.

Ακολούθως, ενημερώθηκε η Ασφάλεια Πατρών και αστυνομικοί πήγαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου συνέλαβαν τον 62χρονο, αφού πρώτα του είχαν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες.

Όπως αναφέρει το patrastimes, η αυτοκτονία δεν φαίνεται να σχετίζεται με την απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Στον εισαγγελέα 62χρονος που πυροβόλησε δύο αδέρφια (pics)