ΕΛΛΑΔΑ

Ερέτρια: Έκλεψαν επιχειρηματία έξω από τράπεζα

Ερέτρια: Έκλεψαν επιχειρηματία έξω από τράπεζα

Δύο ένοπλοι άνδρες ντυμένοι αστυνομικοί, έστησαν καρτέρι σήμερα το πρωί, γνωστό επιχειρηματία της περιοχής, έξω από την τράπεζα Πειραιώς στην Ερέτρια .Οι ληστές άρπαξαν την τσάντα με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν.

Η ληστεία σημειώθηκε στις 9.10 το πρωί, στην Ερέτρια, όταν ο 62χρονος επιχειρηματίας μετέβη με το επαγγελματικό ΙΧ στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Φιλοσόφου και Μενεδήμου, για να καταθέσει τα χρήματα που είχε μέσα στην τσάντα.

Την ώρα που βγήκε από το όχημα, τον πλησίασαν δύο ένοπλοι, ντυμένοι αστυνομικοί, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη, οι οποίοι στη συνέχεια επιτέθηκαν στον 62χρονο και τον ανάγκασαν υπό την απειλή όπλου, να τους παραδώσει μία νάιλον τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό άνω των 30.000 ευρώ (ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί το ακριβές ποσό). Ακολούθως οι δράστες επιβιβάσθηκαν σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα στο σημείο, κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Πηγή: eviazoom.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης:

Προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων ανακοίνωσαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Πήγε, είδε και ετοιμάζεται για την επιστροφή του ο Β. Κικίλιας

Λέσβος: Άγνωστοι έκλεψαν 800€ από τον τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα