ΕΛΛΑΔΑ

Πτολεμαϊδα: Τροχαίο ατύχημα στην έξοδο προς Κοζάνη - Έγκυος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πτολεμαϊδα: Τροχαίο ατύχημα στην έξοδο προς Κοζάνη - Έγκυος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη 13:25 το μεσημέρι σήμερα Σάββατο στη νότια είσοδο της πόλης της Πτολεμαΐδας, στο ύψος του σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Στο τροχαίο συνολικά ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα και ένα μηχανάκι.

Πιο συγκεκριμένα τα δύο αυτοκίνητα είχαν την ίδια φορά κίνησης προς Κοζάνη, όταν στο ύψος του σούπερ μάρκετ ΑΒ το ένα από τα δύο που οδηγούσε ένας άνδρας έκοψε το δρόμος του άλλου οχήματος με αποτέλεσμα να συγκρουστούν πλαγιομετωπικά.

Το αυτοκίνητο δεύτερο όχημα οδηγούσε μια νεαρή γυναίκα, η οποία και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και μεταφέρθηκε ευτυχώς προληπτικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για περαιτέρω εξετάσεις και παρακολούθηση, τόσο για την ίδια, όσο και για το μικρό αγοράκι που είχε στην κοιλιά της.

Την ώρα της σύγκρουσης των δύο αυτοκινήτων, από την αντίθετη κατεύθυνση ερχόμενο προς το εσωτερικό της πόλης κινούνταν ένα μηχανάκι ο οδηγός του οποίου στη θέα του τροχαίου και στην προσπάθεια του να μην έχει κάποια επαφή με τα αυτοκίνητα έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί προχώρησαν σε ράμματα στο ένα δάχτυλο καθώς είχε εκδορές ενώ εξετάστηκε και η περίπτωση του κατάγματος.

Πηγή: kozanimedia.gr

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Σύλληψη δύο 14χρονων για απόπειρα κλοπής

Θήβα: Επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι τον αδερφό του

Τριμελής σπείρα Σκοπιανών έκλεβε χωριά στο Κιλκίς