ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο ένας ηλικιωμένος

Ηλεία: Σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο ένας ηλικιωμένος

Για περίπου μια ώρα, αιμόφυρτος και σοβαρά τραυματισμένος, περίμενε χθες το μεσημέρι το ασθενοφόρο ένας ηλικιωμένος από τη Γαστούνη που τραυματίστηκε σε τροχαίο μέσα στην πόλη.

Οι περίοικοι, σύμφωνα με πληροφορίες, «επιστράτευσαν» μέχρι και… ομπρέλα, που την τοποθέτησαν πάνω από τον ηλικιωμένο όση ώρα περίμενε το ασθενοφόρο πεσμένος στην άσφαλτο. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε τελικά στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έλαβε τον δρόμο για το νοσοκομείο του Πύργου.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, όταν ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με πληροφορίες, βγήκε με το μηχανάκι του σε κεντρικό δρόμο της Γαστούνης. Εκείνη την ώρα στον δρόμο κινείτο ένα τζιπάκι που όταν ο οδηγός του αντιλήφθηκε τον ηλικιωμένο πραγματοποίησε ελιγμό, «καρφώνοντας» σχεδόν το όχημά του πάνω στο πεζοδρόμιο, προκειμένου να τον αποφύγει. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε στο οδόστρωμα σοβαρά τραυματισμένος στα πόδια, ενώ τόσο ο οδηγός του Ι.Χ. όσο και δεκάδες περίοικοι συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Αμέσως ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Γαστούνης και το Τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας, δυνάμεις των οποίων έσπευσαν άμεσα, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε μετά από αρκετή ώρα.

Οι περίοικοι παρέμειναν στο σημείο μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, προσφέροντας ό,τι βοήθεια μπορούσαν για να ανακουφίσουν τον άτυχο ηλικιωμένο.

Πηγή: partisnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Κέρκυρα: Συνελήφθη Αιγύπτιος για κατοχή αναβολικών

Κρήτη: Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ηλικιωμένου που αγνοούνταν

Τραγικό λάθος σε κηδείες σε Σπάρτη και Σκάλα