ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Σύλληψη δύο ατόμων για παράνομο έρανο

Ιωάννινα: Σύλληψη δύο ατόμων για παράνομο έρανο

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς χθες για παράνομο έρανο ένας 34χρονος και ένας 23χρονος υπηκοος Αλβανίας.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν σε κεντρική οδό της πόλης των Ιωαννίνων, να ενεργούν έρανο υπέρ σωματείου, χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο αδεία.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ένα μπλοκ αποδείξεων και πενήντα δύο έντυπα του ανωτέρω σωματείου.

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν άλλες τρεις αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα από αστυνομικούς των κατά τόπους Διευθύνσεων Αστυνομίας.

Ειδικότερα:

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθη στα Ιωάννινα, ένας 32χρονος υπήκοος Πακιστάν, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Επιπρόσθετα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ο 32χρονος κατείχε και υπέδειξε πλαστή βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής, που όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την είχε προμηθευτεί έναντι του χρηματικού ποσού των 1.500 ευρώ.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, συνελήφθη στα Ιωάννινα, ένας 30χρονος για κατοχή μικροποσότητα ηρωίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Πηγή: pamepreveza.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Διαμαρτυρόμενες αλυσοδέθηκε για την κακοποίηση των σκυλιών (vid)

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι και 9 συλλήψεις για ναρκωτικά