ΕΛΛΑΔΑ

Συνέχιση εγγραφών για το προϊόν της χρονιάς 2015

Συνέχιση εγγραφών για το προϊόν της χρονιάς 2015

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για το Αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς 2015, το μοναδικό βραβείο στην Ελλάδα, στο οποίο ο μόνος κριτής είναι ο καταναλωτής και καλείται να αναδείξει τα πιο καινοτόμα προϊόντα σε κάθε κατηγορία μέσα από την έρευνα αγοράς που διοργανώνεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά σε αντιπροσωπευτικό δείγμα του Ελληνικού πληθυσμού.

Η διεύθύνων Σύμβουλος του διαγωνισμού Προϊόν της Χρονιάς σε Ελλάδα και Ιταλία, Simonetta Flores, δηλώνει:

“Το λογότυπο Προϊον της Χρονιάς σημαίνει αύξηση της επιτυχίας και των πωλήσεων του νικητήριου προϊόντος και μια μεγαλύτερη προώθηση και αναγνωρισιμότητα του στα σημεία πώλησης. Σημαίνει την επιλογή του μέσου καταναλωτή που κάνει τις αγορές του στα σημεία πώλησης.”

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της IRI Worldwide που παρουσιάστηκαν το 2014,

“Ενώ οι πωλήσεις σε αξία των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης μέσω των σούπερ μάρκετ είχαν μείωση 3,6% το 2013 και οι κατηγορίες στις οποίες ανήκουν τα προϊόντα που αναδείχθηκαν Προϊόν της Χρονιάς είχαν πτώση στις πωλήσεις τους κατα 3,5%, τα νικητήρια προϊόντα, που έφεραν το σχετικό λογότυπο, είχαν αύξηση κατα 10,8%”.

Ο θεσμός διεξάγεται στην Ελλάδα, από την εταιρεία Award Greece Μον. ΕΠΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Boussias Communications.

pda-Gre-2015-RGB