ΕΛΛΑΔΑ

Την έσυρε δεμένη από τη Ζαχάρω στην Πάτρα!

Την έσυρε δεμένη από τη Ζαχάρω στην Πάτρα!

Ένας 78χρονος έδεσε χειροπόδαρα μια 56χρονη και την παρέδωσε στο Α.Τ. Πάτρας.

Aντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές περιστατικό ήρθαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών το πρωί της Τρίτης καθώς αντίκρισαν μία 56χρονη δεμένη χειροπόδαρα την οποία έσερνε ένας 78χρονος.

Ο 78χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι η 56χρονη επιχείρησε να τον κλέψει, για αυτό και την έδεσε και αποφάσισε να την παραδώσει στην αστυνομία, επισημαίνοντας ότι προτίμησε να φτάσει ως την Πάτρα για να μη μαθευτεί ευρέως το περιστατικό στον Πύργο.

Οι αστυνομικοί, αφού ξεπέρασαν την αρχική έκπληξη από το θέαμα που αντίκρισαν, συνέλαβαν τον 78χρονο για αρπαγή και παράνομη βία.

Ο μίτος της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται και να περιπλέκει την υπόθεση, καθώς η 56χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο 78χρονος την έδεσε χειροπόδαρα και την είχε μία ολόκληρη μέρα σε σπηλιά επειδή αρνήθηκε να τον παντρευτεί και δεν ήθελε να σχετίζεται άλλο μαζί του.

Οι αστυνομικοί της Πάτρας ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στον Πύργο, προκειμένου να διερευνηθεί ενδελεχέστερα η υπόθεση.

Η 56χρονη έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα Πύργου, ενώ ο 78χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» καθότι αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Μετά το εξιτήριο, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πύργου.

Πηγή: patrisnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Κιάτο: Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις κλοπής σε σπίτια

Λαμία: Άγρια συμπλοκή μεταξύ αδελφών για τα μάτια μιας γυναίκας

Διώτης: Αυθαίρετη η ενοχοποίησή μου - Καρφιά για Βενιζέλο -Παπακωνσταντίνου

Πάτρα: Kρατούμενος αποπειράθηκε να εισάγει ναρκωτικά σε φυλακή

Βρέθηκε DNA που ταυτοποιήθηκε με δράστη της ληστείας στο Δίστομο

Στη ΓΑΔΑ οι καθαρίστριες για να απολογηθούν (pics&vid)