ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για κλοπές

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για κλοπές

Τρία άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, σχετικά με περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα:

  1. Χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Σταυρούπολης, αστυνομικοί Ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν 36χρονο, διότι εντοπίστηκε να κινείται με δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 18-09-2014, από την περιοχή του κέντρου. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς, αλλοίωσε τον αριθμό πλαισίου και κινητήρα με απόξεση, προκειμένου να μην ταυτοποιηθεί η κλεμμένη μοτοσικλέτα σε πιθανό έλεγχο.
  2. Χθες το μεσημέρι στο κέντρο πόλης, αστυνομικοί Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν 44χρονο, διότι κατείχε κινητό τηλέφωνο, το οποίο αφαίρεσε βραδινές ώρες της 19-09-2014, από την ευρύτερη περιοχή.
  3. Χθες το πρωί στη Μενεμένη, αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας συνέλαβαν 16χρονο, διότι προ επικείμενου ελέγχου τράπηκε σε φυγή μαζί με συνεργό του, που αναζητείται, εγκαταλείποντας μοτοποδήλατο ιδιοκτησίας 18χρονου, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 18/19-09-2014, από την ίδια περιοχή.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: voria.gr

Διαβάστε επίσης:

Πύργος: Σπείρα ανηλίκων έκλεβε σπίτια και αυτοκίνητα

Πρέβεζα: Σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ. με δίκυκλο