ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Έρχονται έντονα φαινόμενα

Καιρός: Έρχονται έντονα φαινόμενα

Πτώση της θερμοκρασίας, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι θα «ντύσουν» το σκηνικό του καιρού σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Newsbomb ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού, καθώς έντονα καιρικά φαινόμενα, που θα κορυφωθούν το Σαββατοκύριακο, αναμένεται να πλήξουν σήμερα τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Για σήμερα, Τετάρτη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Newsbomb.gr ο μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός, η λιακάδα θα κυριαρχήσει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ωστόσο η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, όπου το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 23 βαθμούς, ενώ τις πρωινές ώρες θα δείξει μέχρι και 7 με 8 βαθμούς Κελσίου. Σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ ισχυροί άνεμοι, εντάσεως 6 με 7 μποφόρ θα πνέουν στα πελάγη.

Την Πέμπτη περιμένουμε βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες, ωστόσο η ένταση των ανέμων στα πελάγη θα είναι μικρότερη (4-5 μποφόρ).

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα επιδεινωθεί αισθητά, καθώς αναμένεται να σημειωθούν κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες, όπως επίσης και χαλαζόπτωση ακόμα και στην Αττική. Οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι ισχυροί έως και θυελλώδεις (7-8 μποφόρ).

Διαβάστε επίσης:

Αμφίπολη: Υπόγειος ο τρίτος θάλαμος, με σκάλες και ύψος πάνω από 7 μέτρα!