ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ισόβια κάθειρξη σε 63χρονο για εν ψυχρώ δολοφονία

Θεσσαλονίκη: Ισόβια κάθειρξη σε 63χρονο για εν ψυχρώ δολοφονία

Ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ένας 63χρονος για την εν ψυχρώ δολοφονία 53χρονης συγχωριανής του.

Ο 63χρονος είχε ρίξει σε απόκρημνη χαράδρα του όρου Μπέλες την άτυχη 53χρονη, όπου μήνες αργότερα βρέθηκαν τμήματα των οστών και ρούχα της.

Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας από το Νέο Πετρίτσι Σερρών είχαν χαθεί ξαφνικά τον περυσινό Μάιο. Οι έρευνες των αστυνομικών παρέμεναν για αρκετούς μήνες στο «σκοτάδι», ενώ η εξαφάνισή της 53χρονης, μητέρας δύο παιδιών, απασχόλησε και την τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο τούνελ», η προβολή της οποίας εκτιμάται ότι επιτάχυνε την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι αστυνομικές Αρχές των Σερρών συνέλαβαν τελικά τον περασμένο Νοέμβριο τον 63χρονο ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ, με τον οποίο το θύμα φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση. Προανακριτικά, ο κατηγορούμενος ομολόγησε το έγκλημα, ενώ υπέδειξε το σημείο όπου διεπράχθη, ισχυριζόμενος ότι το θύμα τον απειλούσε ότι θα αποκαλύψει στην οικογένειά του το δεσμό τους.

Πάντως, στην απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος τα «γύρισε». Αρνήθηκε τη δολοφονία, κάνοντας λόγο για ατύχημα ύστερα από καβγά που είχε με την 53χρονη. Όπως είπε, έθιξε τον αντρικό του εγωισμό και πάνω στον καβγά την απώθησε, με συνέπεια αυτή να γλιστρήσει και να πέσει στον γκρεμό.

Διαβάστε επίσης:

Μεσολόγγι: Αμάξι έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ στα ΤΕΙ και εκδηλώθηκε πυρκαγιά

Άρτα: Σύλληψη 37χρονης για κατοχή ηρωίνης

Λάρισα: Ύποπτο σακίδιο σε πολυκατάστημα

Λαμία: Μηχανάκι παρέσυρε και τραυμάτισε ηλικιωμένη γυναίκα

Κρήτη: Συνελήφθη 30χρονος λαθροθήρας από θηροφύλακες