ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερις συλλήψεις για μαστροπεία στη Μυτιλήνη

Τέσσερις συλλήψεις για μαστροπεία στη Μυτιλήνη

Εξιχνιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, υπόθεση μαστροπείας στη Μυτιλήνη.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν, δύο ημεδαποί ηλικίας, 50 και 55 ετών, υπεύθυνοι καταστήματος διασκέδασης στην περιοχή του μακρύ γιαλού Μυτιλήνης καθώς και δύο ακόμη ημεδαποί συνεργοί τους, ηλικίας 31 και 39 ετών, κατηγορούμενοι για μαστροπεία, ενώ για το ίδιο αδίκημα σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονης ημεδαπής, ιδιοκτήτριας του καταστήματος στην περιοχή του μακρύ γιαλού Μυτιλήνης.

Επίσης, 26χρονη υπήκοος Αλβανίας, εργαζόμενη στο ίδιο κατάστημα, κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων προσώπων.

Ειδικότερα, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων σύμφωνα με τα οποία, ο 50χρονος και ο 55χρονος, εξωθούσαν στην πορνεία γυναίκες που εργάζονταν στο παραπάνω κατάστημα και διευκόλυναν την ερωτική συνεύρεσή τους έναντι χρηματικής αμοιβής, με πελάτες άλλοτε στις οικίες των τελευταίων και άλλοτε σε δωμάτια ξενοδοχείου.

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικός, υποδυόμενος τον πελάτη, αφού μίσθωσε δωμάτιο σε ξενοδοχείο στη Μυτιλήνη, ακολούθως, με τη διαμεσολάβηση του 31χρονου υπαλλήλου του ξενοδοχείου, ήρθε σε συμφωνία με τον 50χρονο και τον 55χρονο, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στη συνέχεια, ο 50χρονος με τον 39χρονο συνεργό του, μετέφεραν με αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο την 26χρονη, η οποία αφού συναντήθηκε σε δωμάτιο, με τον αστυνομικό που υποδυόταν τον πελάτη, παρέλαβε από αυτόν το προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, προκειμένου να συνευρεθεί μαζί του ερωτικά.

Άμεσα, αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση, συνέλαβαν τους τέσσερις παραπάνω δράστες, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν κατασχέθηκαν, τρία κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 3.840 ευρώ καθώς και δύο ναρκωτικά χάπια, που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, η οποία περιλαμβάνει - κατά περίπτωση - τα αδικήματα της μαστροπείας και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Πηγή: lesvospost.com