ΕΛΛΑΔΑ

Καραμπόλα στην Εγνατία-Ραχανιώτης: Ό, τι μας ζητήθηκε, το πράξαμε (vid)

Καραμπόλα στην Εγνατία-Ραχανιώτης: Ό, τι μας ζητήθηκε, το πράξαμε (vid)

Για την κατάσταση που προηγήθηκε της φονικής καραμπόλας μίλησε ο διευθυντής περιφερειακής διεύθυνσης της Εγνατίας Οδού, Ν. Ραχανιώτης

Όπως ανέφερε στο πρωινό Ant1, στις 2 Οκτωβρίου, δέχτηκαν μία ειδοποίηση από τη ΔΕΗ, μέσω της οποίας ενημερώνονταν για τις εργασίες συντήρησης, οι οποίες επρόκειτο να γίνουν χθες το πρωί για λίγα λεπτά. «Η αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας έβγαλε απόφαση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Από εμάς ζητήθηκε μόνο η παροχή δύο ομάδων άμεσης επέμβασης, τα βανάκια αυτά που κυκλοφορούν στους δρόμους και δύο σημαιοφόροι. Αυτό που μας ζητήθηκε, το κάναμε», είπε.

Από την πλευρά του, ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κεντρικής Μακεδονίας, Χ. Αθανασόπουλος, επισήμανε ότι υπήρξε άμεση κινητοποίηση της υπηρεσίας, μόλις ειδοποιήθηκε. «Τρέξαμε όλοι και πρώτη προτεραιότητα ήταν να βγάλουμε τους τραυματίες, να τους απεγκλωβίσουμε, για να μεταφερθούν γρήγορα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ενεπλάκησαν 35 οχήματα στο τραγικό συμβάν και σκεφτείτε ότι, αν ο κόσμος δεν είχε βγει από τα αυτοκίνητα, τι άλλο θα είχαμε να πούμε αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Καραμπόλα στην Εγνατία: Κάηκε ζωντανός ενώ μιλούσε με την αδερφή του στο κινητό