ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Συνελήφθη και τρίτο μέλος σπείρας που διέπραττε κλοπές

Φθιώτιδα: Συνελήφθη και τρίτο μέλος σπείρας που διέπραττε κλοπές

Ακόμη δέκα περιπτώσεις κλοπέων εξιχνιάσθηκαν μετά την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας αλλοδαπών που διέπραττε κλοπές σε περιοχές της Δυτικής Φθιώτιδας.

Οι συγκεκριμένες κλοπές διαπράχθηκαν από τα μέλη της σπείρας το χρονικό διάστημα από 14-07-2014 έως και 22-09-2014 από οικίες στις περιοχές:

  • Της Αμαλώτας Υπάτης (πέντε περιπτώσεις),
  • της Λαδικού Υπάτης,
  • των Βασιλικών Υπάτης,
  • της Μαγούλας Λουτρών Υπάτης,
  • της Παλαιοβράχας Φθιώτιδας και
  • του Παλαιοχωρίου Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας και τρίτου μέλους της σπείρας, ενός 29χρονου υπήκοου Αλαβανίας.

Το ανωτέρω ένταλμα εστάλη προς εκτέλεση στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, όπου ο 29χρονος κρατείται για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Υπενθυμίζεται ότι δύο μέλη της σπείρας, επίσης υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 53 και 23 ετών (πατέρας και γιος αντίστοιχα), συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή (03/10), κατόπιν σχετικών ενταλμάτων σύλληψης και οδηγήθηκαν σήμερα στον Ανακριτή Λαμίας.

Σημειώνεται ότι εξιχνιάστηκαν, μέχρι τώρα, συνολικά 18 περιπτώσεις κλοπών από οικίες, ενώ μεγάλο μέρος από τα προϊόντα κλοπών που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι των δύο συλληφθέντων, αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους τους.

Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή των δραστών και σε άλλες συναφείς εγκληματικές πράξεις.

Διαβάστε επίσης:

Εφιαλτικές στιγμές για ζευγάρι ηλικιωμένων σε χωριό των Ιωαννίνων

ΣτΕ: Την Παρασκευή θα συζητηθεί η προσφυγή της ΑΔΕΔΥ ενάντια στην αξιολόγηση

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για κλοπές από σπίτια και καταστήματα

Αγρίνιο: Συνελήφθη 24χρονος διαρρήκτης καφετεριών

Ξεκινούν από την Πέμπτη οι αιτήσεις για μετεγγραφές