ΕΛΛΑΔΑ

Ένας αστυνομικός και μία γυναίκα οι νεκροί στο δυστύχημα στην Π. Ράλλη (pics&vid)

Ένας αστυνομικός και μία γυναίκα οι νεκροί στο δυστύχημα στην Π. Ράλλη (pics&vid)

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η τραυματίας, η οποία έχασε και τα δύο της πόδια – Δεν μπορούσε να αναγνωριστεί ο άνδρας - Ελαφρύτερα τραυματισμένος ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου

Νέο μακελειό σημειώθηκε στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης, στην Πέτρου Ράλλη όταν αυτοκίνητο παρέσυρε τρία άτομα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την προανάκριση της Τροχαίας, ο οδηγός του Smart, ενώ κατευθυνόταν προς τη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος περίπου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, συγκρούστηκε με ταξί και προσπάθησε να διαφύγει αυξάνοντας ταχύτητα. Έχασε όμως τον έλεγχο του αυτοκινήτου, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το μακελειό.

Οι δύο νεκροί είναι γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας και νεαρός αστυνομικός, ο οποίος πήγαινε στη Διεύθυνση Αλλοδαπών για να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια.

Έχασε και τα δύο της πόδια η γυναίκα που νοσηλεύεται

Βαρύτατα τραυματισμένη είναι μία γυναίκα η οποία - όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία - έχασε τα δύο της πόδια και ελαφρύτερα τραυματισμένοι είναι, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, επίσης αλβανικής υπηκοότητας και ένας ακόμα αλλοδαπός, αιγυπτιακής υπηκοότητας, οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Αρχικά χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία είχε μόλις κατέβει από το πεζοδρόμιο μαζί με τον σύζυγό της για να διασχίσει το δρόμο. Η γυναίκα εξέπνευσε επιτόπου.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο έπεσε διαδοχικά πάνω σε δύο άλλα οχήματα και τρεις μοτοσικλέτες, παρέσυρε τη δεύτερη γυναίκα που ακρωτηριάστηκε, τον αλλοδαπό και τελευταίο τον αστυνομικό και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός δήλωσε προφορικά ότι παθαίνει κρίσεις επιληψίας, κάτι που εξετάζεται. Επίσης οι αρχές εξετάζουν εάν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Μαρτυρίες που σοκάρουν

Την ίδια στιγμή σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως λίγο μετά την τραγωδία. Άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο υποστήριξαν πως είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ των δύο οδηγών. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, ο οδηγός ταξί επιχείρησε να κυνηγήσει τον οδηγό του Smart, με αποτέλεσμα εκείνος με τη σειρά του να αναπτύξει ταχύτητα στην προσπάθειά του να ξεφύγει. Ωστόσο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στη στάση.
Όπως αναφέρει ιδιοκτήτρια περιπτέρου επί της οδού Πέτρου Ράλλη, είδε άτομα να βρίσκονται διαμελισμένα στο οδόστρωμα.

«Δεν προλάβαμε να δούμε κάτι άλλο. Μόνο τα μπαμ μπαμ ακούγαμε. Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. Εδώ βρήκα ένα πόδι μίας κυρίας. Τα αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα. Δεν πήγε να χτυπήσει κόσμο. Προσπάθησε να αποφύγει τα αυτοκίνητα με την ταχύτητα.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας όπως λέει ούτε που κατάλαβε τι έγινε.

«Δράμα. Ούτε που κατάλαβα τι έγινε. Είχα βγει να πάρω ένα νερό και ξαφνικά βλέπω να χτυπάει το ένα αυτοκίνητο το άλλο. Τους παρέσυρε όλους. Μηχανή και πεζούς.» λέει στην κάμερα του newsbomb.gr

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία, ενώ ο οδηγός θα παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης:

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη (vid)

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη: Οι πρώτες εικόνες από την τραγωδία (vid)

Συνελήφθη ο οδηγός που σκόρπισε τον θάνατο στην Πέτρου Ράλλη

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ένα παιδάκι 10 ετών νεκρό στο τροχαίο της Πέτρου Ράλλη (vid)