ΕΛΛΑΔΑ

Αιτωλοακαρνανία: Βρέθηκαν τρία κιλά χασίς στην Γαβαλού - Τρεις συλλήψεις

Αιτωλοακαρνανία: Βρέθηκαν τρία κιλά χασίς στην Γαβαλού - Τρεις συλλήψεις

Στη σύλληψη τριών ατόμων, εκ των οποίων τα δύο είναι αδέλφια, προχώρησαν αστυνομικοί στην Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας οι οποίοι κατηγορούνται, για τα αδικήματα της κατοχής, καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 33χρονο και δύο αδέλφια ηλικίας 37 και 31 ετών, ενώ βρήκαν περισσότερα από τρία κιλά χασίς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιχείρηση στη Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας και σε έλεγχο που έκαναν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 33χρονος, βρήκαν μικροποσότητα κάνναβης.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 33χρονου, όπου βρέθηκαν ακόμη τρεις συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 33,7 γραμμαρίων, τις οποίες όπως προέκυψε είχε προμηθευτεί από τον ένα εκ των αδελφών, τον 37χρονο.

Έτσι οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν νέα επιχείρηση στην Γαβαλού, όπου στο σπίτι των δύο αδελφών βρέθηκαν περίπου δύο κιλά χασίς μέσα σε τέσσερις νάιλον συσκευασίες, περίπου ένα κιλό από αποξηραμένα δενδρύλλια χασίς, καθώς και δύο ζυγαριές.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, το τελευταίο πεντάμηνο, τα δύο αδέρφια καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης και στη συνέχεια, αφού τα επεξεργάζονταν, σε χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο στην αποθήκη του σπιτιού τους, διακινούσαν το χασίς στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, μέσω του 33χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο Φάνης Χριστοδούλου

Θεσ/νίκη: Γεωργιανή εξέδιδε 17χρονη σε ηλικιωμένο και την βιντεοσκοπούσε

Κρήτη: Άνδρας έκανε «βουτιά» σε φωταγωγό πολυκατοικίας

Τροχαίο δυστύχημα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου

Επτά συλλήψεις σε παράνομο καζίνο στον Πειραιά (pics)