ΕΛΛΑΔΑ

Πρόεδρος ΠΑΣΕΓΕΣ: Απόφαση του Δ.Σ. η... Lexus

Πρόεδρος ΠΑΣΕΓΕΣ: Απόφαση του Δ.Σ. η... Lexus

Απολύτως φυσιολογικά θεωρεί ο Τζανέτος Καραμίχας, πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ τα ποσά που αναφέρονται στο πόρισμα των ελεγκτών για το μεγάλο φαγοπότι που γινόταν στην ΠΑΣΕΓΕΣ την περίοδο 2001-2011.

67.000 ευρώ για αυτοκίνητο Lexus 3.000 κυβικών, 9.000 ευρώ για βασιλόπιτες, 23.500 ευρώ για γαλοπούλες, 44.500 ευρώ για το κινητό του πρόεδρου, 67.500 ευρώ για το ενοίκιο του σπιτιού που διέμενε, τυρόπιτες και καφέδες για τα οποία δόθηκαν 345.000 ευρώ είναι μερικά από τα ποσά που αναφέρονται στο πόρισμα των ελεγκτών.

Μπορεί τα ποσά να προκαλούν ζάλη στον μέσο άνθρωπο, αλλά όπως φαίνεται όχι και στον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας. Ο κ. Τζανέτος Καραμίχας θεωρεί ότι είναι απολύτως φυσιολογικά και νόμιμα, καθώς όπως τόνισε στην πρωινή εκπομπή του Mega, εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο.

«Για όλα αυτά τα αστεία πράγματα που ασχολούνται το πολιτικό σύστημα και η Επιτροπή Παραγωγής Εμπορίου είναι δαπάνες οι οποίες είναι με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και έχουν εγκριθεί με ομόφωνες αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων επί 14 χρόνια», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Φθιώτιδα: 25χρονος σκότωσε καταλάθος το φίλο του στο κυνήγι

Σάμος: Εντείνονται τα μέτρα πρόληψης για τον Έμπολα

Κρήτη: Αυτοκίνητο «καβάλησε» πεζοδρόμιο την... κατάλληλη ώρα (pic)

Κρήτη: Υπο έλεγχο η πυρκαγιά στη Δαμάστα

Μέτρα προστασίας κατά του Έμπολα στην Καστοριά