ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Πατέρας στο εδώλιο για τον τραυματισμό του 3χρονου παιδιού του

Ρόδος: Πατέρας στο εδώλιο για τον τραυματισμό του 3χρονου παιδιού του

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου βρέθηκε την Παρασκευή ένας 37χρονος από τη Ρόδο που κατηγορείται για τον τραυματισμό που υπέστη σε τροχαίο ατύχημα που είχε με την μηχανή που οδηγούσε ο ίδιος, το τρίχρονο παιδί του.

Το περιστατικό είχε συμβεί το καλοκαίρι του 2009 ωστόσο σε βάρος του 37χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωματική βλάβη ανηλίκου και χθες η υπόθεση του εκδικάστηκε από το Μονομελές, το οποίο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου έκρινε τον 37χρονο πατέρα αθώο λόγω έλλειψη κακοβουλίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 24 Αυγούστου 2009 ο 37χρονος επιβίβασε στη μηχανή του το τρίχρονο τότε παιδί του, για να το πάει μία βόλτα. Σε κάποιο σημείο ο 37χρονος έχασε το έλεγχο του οχήματος εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα η μηχανή να βρεθεί στο έδαφος μαζί με τους επιβάτες της και να τραυματιστεί το ανήλικο παιδί.

Από τον έλεγχο που είχε γίνει διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος δεν είχε δίπλωμα αλλά ούτε και ασφάλεια για το όχημα του, ενώ και το ανήλικο δεν φόραγε κράνος.

Χθες κατά την εξέταση της υπόθεσης ο 37χρονος επεσήμανε πως σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε το κακό του παιδιού του και πως ότι έγινε οφείλονταν σε τυχαίο γεγονός.

Πηγή: rodiaki.gr

Διαβάστε επίσης:

Νέα σύνθεση για την Επιτροπή Προστασίας Ανηλίκων

Πύργος: Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες στον κόμβο Αγ. Γεωργίου (pics)

Σύλληψη 51χρονου για ναρκωτικά και οπλοκατοχή στην Κέρκυρα

Κρήτη: Δύο συλλήψεις νεαρών με 400 γραμμάρια χασίς

Θεσσαλονίκη: Βούλγαροι έκλεβαν καλώδια και ρεύμα από τη ΔΕΗ