ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Πατέρας και γιος «συνέλαβαν» οπλισμένο ληστή

Αλεξανδρούπολη: Πατέρας και γιος «συνέλαβαν» οπλισμένο ληστή

Ένας 41χρονος μαζί με τον 15χρονο γιο του κατάφεραν να εξουδετερώσουν έναν οπλισμένο με μαχαίρι νεαρό που είχε διαρρήξει το αυτοκίνητό τους.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μέρα-μεσημέρι όταν πατέρας και γιος αντιλήφθηκαν τον 26χρονο δράστη που είχε διαρρήξει το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους και είχε αρπάξει από μέσα δυο ζευγάρια γυαλιά ηλίου, μια κολόνια και μια άδεια ικανότητας οδήγησης. Όταν ο 41χρονος προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, ο κακοποιός τον απείλησε με το μαχαίρι και τράπηκε φυγή.

Όμως, ο ιδιοκτήτης του οχήματος δεν το έβαλε κάτω και άρχισε να τον καταδιώκει μαζί με τον ανήλικο γιο του και περίοικους. Σε μικρή απόσταση κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν, αλλά ο 26χρονος τους απείλησε ξανά με το μήκους 16 εκατοστών μαχαίρι και χτύπησε με γροθιές τον 15χρονο. Εκείνη όμως τη στιγμή έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας που είχαν ειδοποιηθεί και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, αναφέρεο το seleo.gr.

Ο νεαρός αφοπλίστηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που του άσκησε δίωξη για ληστεία και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ ερευνάται αν έχει διαπράξεις και άλλες κλοπές ή επιθέσεις σε βάρος πολιτών.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός ανασύρθηκε 69χρονος οδηγός Ι.Χ. από γκρεμό 70 μέτρων

Σαντορίνη: Απίστευτη Καταγγελία-Την ανάγκαζαν να κάνει σεξ και την βιντεοσκοπούσαν

Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το μεγαλύτερο κουλούρι που ψήθηκε ποτέ (pics)

Συγκίνησαν οι «Κουρσάροι»: Έτσι μας είπαν το τελευταίο αντίο (pics-vid)

Δωρεάν ίντερνετ σε 4.000 σημεία-Δείτε τους 304 δήμους