ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνες καταστροφής στη Νίκαια (pics&vid)

Εικόνες καταστροφής στη Νίκαια (pics&vid)

Εικόνες καταστροφής και χάους άφησε πίσω της η δυνατή βροχόπτωση που έπληξε τις απογευματινές ώρες την Αττική.

Τα προβλήματα σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης ήταν έντονα με τα μεγαλύτερα να καταγράφονται στα δυτικά και νότια προάστια.

Συγκεκριμένα σε Περιστέρι και Νίκαια οι δρόμοι πλημμύρισαν με αποτέλεσμα τα ρέματα να παρασύρουν τα αυτοκίνητα και σε πολλές περιπτώσεις το ένα να βρεθεί πάνω στο άλλο.

aa8

Στη Θηβών η υπόγεια διάβαση παραμένει κλειστή καθώς τα νερά έφτασαν και τα δύο μέτρα και σύμφωνα με μαρτυρίες κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές.

Θρίλερ σε υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ - Ψάχνουν για εγκλωβισμένους

Στο Ίλιον, στις οδούς Θηβών και Ιδομενέων, έχει πλημμυρίσει υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ, το οποιο ήταν ανοιχτό όταν ξέσπασε η καταιγίδα. Τα νερά έφτασαν τα δέκα μέτρα και αυτή τη στιγμή εξετάζεται από την Πυροσβεστική εάν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

aa7

Οι κλήσεις στην Πυροσβεστική για άντληση υδάτων και για βοήθεια ξεπέρασαν τις 500. Περίπου 50 οχήματα της Πυροσβεστικής με 100 πυροσβέστες είναι επί ποδός για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα.

Και στον Πειραιά οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ και στο Μενίδι οι οδηγοί έχουν σταθμεύσει τα οχήματά τους πάνω στα πεζοδρόμια, προσπαθώντας να κρατήσουν μακριά τους κάδους απορριμμάτων που παρασύρονται από τα νερά. Αυτή τη στιγμή στο Μενίδι τα φαινόμενα της κακοκαιρίας είναι πιο έντονα.

Για ακόμη μία φορά τα φρεάτια πλημμύρισαν από την έντονη βροχόπτωση.

aa11
aa10

Διαβάστε επίσης:

Χάος στους δρόμους από τη δυνατή βροχόπτωση

Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα

Αττική: Τουλάχιστον 100 κλήσεις για βοήθεια στην Πυροσβεστική εξαιτίας της κακοκαιρίας

Κυκλοφοριακό χάος λόγω κακοκαιρίας

Με αλυσίδες η κυκλοφορία στους δρόμους σε Φλώρινα και Καστοριά