ΕΛΛΑΔΑ

Στο υπουργείο Μεταφορών οι ταξιτζήδες με τις οικογένειές τους

Στο υπουργείο Μεταφορών οι ταξιτζήδες με τις οικογένειές τους
Με τον Γ. Ραγκούση έχουν συνάντηση αυτή την ώρα οι ιδιοκτήτες ταξί...

Με τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων έχουν συνάντηση αυτή την ώρα οι ιδιοκτήτες ταξί. Οι αυτοκινητιστές έχουν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Μεταφορών διαμαρτυρόμενοι για την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματός τους. Μάλιστα έχουν πάρει μαζί και τις οικογένειες τους. Λίγο πριν δει τον υπουργό Υποδομών αντιπροσωπεία του συνδικάτου των ταξί, παιδιά ιδιοκτητών μοίρασαν λουλούδια στους αστυνομικούς.

Οι αυτοκινητιστές που συνεχίζουν την απεργία τους επ' αόριστον, εντός της ημέρας θα συνεδριάσουν εκ νέου , προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση του κλάδου.

Πορεία με τα οχήματά τους στο κέντρο της πόλης πραγματοποιούν οι ιδιοκτήτες ταξί της Θεσσαλονίκης.

Στην Αχαΐα οι ιδιοκτήτες ταξί του νομού αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας σήκωσαν στις 11.00 το πρωί τις μπάρες στα διόδια της Γέφυρας του Ρίου και στα διόδια επί της εθνικής οδού.

Στα Χανιά οι ιδιοκτήτες πραγματοποίησαν Μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους της πόλης, ενώ είχαν ολιγόλεπτη συνάντηση με τον δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκυλάκη στον οποίο και μετέφεραν την αντίθεση τους στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η απελευθέρωση του επαγγέλματος τους.

Η πορεία των ταξί κινείται αυτή την ώρα προς το αεροδρόμιο των Χανίων, ενώ αντιπροσωπεία των αυτοκινητιστών από τα Χανιά θα πάρει μέρος και στην παγκρήτια κινητοποίηση το μεσημέρι στο Ηράκλειο.

Οι ιδιοκτήτες ταξί του Ηρακλείου, έχουν αποκλείσει το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης", προκαλώντας τεράστια ταλαιπωρία σε κατοίκους και τουρίστες.

Τα εκδοτήρια στην Αρχαία Ολυμπία απέκλεισαν οι ιδιοκτήτες ταξί στην Ηλεία επιτρέποντας την ελεύθερη είσοδο στο Μουσείο.

«Τη βόμβα που πέταξε το πρωί ο υπουργός να τη σκεφτεί καλά. Ο κλάδος είναι σε ένταση και δεν ξέρουμε τα αποτελέσματα», δήλωσε ο ταμίας του ΣΑΤΑ κ. Μαραγκάκης.

Διαβάστε επίσης: Χειρόφρενο επ’ αόριστον - χωρίς τέλος η ταλαιπωρία