ΕΛΛΑΔΑ

Ξεμένουν από καύσιμα τα περιπολικά!

Ξεμένουν από καύσιμα τα περιπολικά!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Τα δύο από τα τέσσερα υπηρεσιακά πρατήρια υγρών καυσίμων στην Αττική έχουν ξεμείνει από βενζίνη, ενώ τα άλλα δύο έχουν ελάχιστα αποθέματα από καύσιμα.


Εάν μέχρι αύριο το αργότερο δεν έχει λυθεί το σοβαρό πρόβλημα ανεφοδιασμού, τότε υπάρχει κίνδυνος να ακινητοποιηθούν τα περισσότερα οχήματα και οι μοτοσικλέτες της αστυνομίας, με απρόβλεπτες συνέπειες για την ασφάλεια των πολιτών κυρίως στην Αττική!

Αυτό συμβαίνει γιατί στην περιφέρεια τα υπηρεσιακά οχήματα εφοδιάζονται με καύσιμα από συμβεβλημένα πρατήρια υγρών καυσίμων, ενώ ο «στόλος» της ΕΛ.ΑΣ. στην Αττική, μόνον από τέσσερα συγκεκριμένα βενζινάδικα σε Αμυγδαλέζα, λεωφόρο Συγγρού, λεωφόρο Πέτρου Ράλλη και Γουδί.

Σύμφωνα με «πηγές» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί επειδή ο στρατός ο οποίος προμηθεύει την αστυνομία με καύσιμα δεν έχει διευθετήσει οικονομικές οφειλές που είχε με τα Ελληνικά πετρέλαια, με αποτέλεσμα να αδειάσουν οι δεξαμενές των πρατηρίων υγρών καυσίμων της αστυνομίας!

Η κατάσταση είναι τόσο τραγική που από το πρωί βάζουν βενζίνη με "δελτίο" στα περιπολικά και στις μοτοσικλέτες, ενώ κάποιοι αστυνομικοί που υπηρετούν σε μάχιμες υπηρεσίες, πλήρωσαν από την τσέπη τους, αφού βρίσκονταν σε συγκεκριμένη «αποστολή» και δεν γινόταν να ακινητοποιηθεί το όχημα τους.

Τα στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προσπαθούν να βρουν λύση μέχρι το βράδυ, έτσι ώστε να μην σταματήσουν οι περιπολίες στην Αττική!

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές, για να μπορέσουν να κινηθούν σήμερα τα περιπολικά θα "δανειστούν" καύσιμα από το Λιμενικό και την Πυροσβεστική, ενώ συζητείται να ζητήσουν λύση και από τα Ελληνικά Πετρέλαια.