ΕΛΛΑΔΑ

Διδάσκει ανθρωπιά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

Διδάσκει ανθρωπιά  ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

Μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του δημάρχου Πειραιά να προσφέρουν από το υστέρημά τους για τους άστεγους και τους άπορους.

Πράξη την «κοινωνία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς» κάνει ο Δήμος Πειραιά με ενέργειες ήθους και ευαισθησίας προς τους κοινωνικά αδύναμους πολίτες.

Ο δήμαρχος της πόλης Β. Μιχαλολιάκος σε συνεργασία με την Κοινωνική Δημοτική Επιχείρηση Πειραιώς και με την ευγενική χορηγία επικοινωνίας της DPG Digital Media, μοιράζει δωρεάν τρόφιμα και ρούχα στους πολίτες που το έχουν ανάγκη, σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά.

Για αύριο Σάββατο, στελέχη της ΚΟΔΕΠ θα βρίσκονται στο περίπτερο που έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία του μεγάλου λιμανιού από τις 10:00 το πρωί ως τις 16:00 το απόγευμα.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία εξαιρετικά σημαντική αυτή την εποχή που τα οικονομικά περιθώρια των νοικοκυριών εξαντλούνται όλο και πιο γρήγορα.

Απλός κόσμος ανταποκρινόμενος στην έκκληση του Δήμου Πειραιά, επισκέφτηκε το περίπτερο, στο οποίο περίοπτη θέση είχε το πανό με το λογότυπο του newsbomb.gr και του Δήμου Πειραιά, δίνοντας τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ότι περίσσευε από το υστέρημα του, προκειμένου να δώσει αυτό που έχει εκείνος και στο συνάνθρωπο. Γνωρίζουν εξάλλου ότι τα φετινά Χριστούγεννα για κάποιους θα είναι πολύ δύσκολα.

«Από το πρωί πέρασαν εκατοντάδες άνθρωποι, εκπρόσωποι φορέων, στελέχη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και απλοί πολίτες. Στηρίζουν αυτήν την πρωτοβουλία. Δείχνουν κατανόηση για εκείνους που μαστίζονται από την κρίση» αναφέρει το στέλεχος της ΚΟΔΕΠ κ. Αθηνά Κομινάκη στο newsbomb.gr.

«Εμείς στον Πειραιά θα εξασφαλίσουμε αυτό που έχουμε δεσμευτεί, κανένας συμπολίτης μας να μην βρεθεί χωρίς ένα πιάτο φαγητό, χωρίς κρεβάτι να κοιμηθεί, χωρίς φάρμακα» τονίζει στην κάμερα του newsbomb.gr ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος και προσθέτει: «Είναι ευκαιρία να ανοίξουμε την καρδιά μας σε περισσότερους, να μπει μέσα Χριστός. Και Χριστός σημαίνει Αγάπη».

Μέγας χορηγός αυτής της πρωτοβουλίας είναι η DPG Digital Media.

Το newsbomb.gr στηρίζει από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια του Δήμου Πειραιά με ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα, αλλά και στο δελτίο ειδήσεων, δείχνοντας ότι βρίσκεται πάντα δίπλα και στηρίζει πρωτοβουλίες που βοηθούν τον πολίτη.

prosfora11
prosfora12
prosfora22
prosfora41

Διαβάστε επίσης: Δωρεάν τρόφιμα από το Δήμο Πειραιά