ΚΟΣΜΟΣ

«Ο Σουμάχερ βρίσκεται σε μια δύσκολη και μακρά ανάρρωση»

«Ο Σουμάχερ βρίσκεται σε μια δύσκολη και μακρά ανάρρωση»

Κανένα σαφές χρονοδιάγραμμα δεν υπάρχει για την πλήρη αποκατάσταση του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες Κυριακή (24/11/2014) η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, Σαμπίνα Κεμ.

«Δεν είναι κάτι που μπορώ να πω τη δεδομένη χρονική στιγμή» δήλωσε η Κεμ στο γερμανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTL. «Ο Μίκαελ σημειώνει πρόοδο αντίστοιχη της σοβαρότητας της κατάστασής του, ωστόσο θα είναι μια δύσκολη και μακροχρόνια διαδικασία».

Ο Σουμάχερ υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ έκανε σκι με την οικογένειά του τον περασμένο Δεκέμβριο στις γαλλικές Άλπεις, με αποτέλεσμα να μείνει σε κώμα για περίπου 6 μήνες.

Τώρα πλέον αναρρώνει στο σπίτι του στο Γκλαντ της Ελβετίας από τον Ιούνιο.

Η Κεμ τόνισε για άλλη μία φορά την ευγνωμοσύνη της οικογένεια του παγκόσμιου πρωταθλητή για τις ευχές από τους οπαδούς του. «Το μόνο που μπορώ να πω και πάλι είναι πως η οικογένεια είναι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη από τα μηνύματα του απλού κόσμου. Πιστεύω πως η θετική ενέργεια τους κάνει καλό. Εκτιμούμε τις ευχές από όλο τον κόσμο».

Τον περασμένο μήνα ένας Γάλλος γιατρός συμμετέχει στην ομάδα που παρακολουθεί τον Σουμάχερ, είχε δηλώσει πως ο 45χρονος άσος της Φόρμουλα 1 σημειώνει πρόοδο, ωστόσο θα χρειαστεί χρόνο για να ανακάμψει πλήρως.

Σχετικές ειδήσεις