ΚΟΣΜΟΣ

Παρίσι: Ύψιστος συναγερμός - Αποκλεισμένη η περιοχή της ομηρίας

Παρίσι: Ύψιστος συναγερμός - Αποκλεισμένη η περιοχή της ομηρίας

Σε κατάσταση υψίστου συναγερμού βρίσκεται η αστυνομία στο Παρίσι. Πριν από λίγο, συνέλαβε δύο νέους που επέβαιναν σε σκούτερ και βρίσκονταν κοντά στο εβραϊκό παντοπωλείο, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η ομηρία - Εκκενώθηκε το Τροκαντερό. Όπως έγινε γνωστό, τελικά δεν υφίστατο συμβάν και επρόκειτο για άκυρο συναγερμό.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο αστυνομικός σημαδεύει με το όπλο τον οδηγό του σκούτερ. Δεν υπάρχουν πληροφορίες πως οι δύο νέοι εμπλέκονται, με κάποιο τρόπο, στην ομηρία.

syllipsi


Ειδικές δυνάμεις, δεκάδες αστυνομικοί, ελικόπτερα και σωστικά συνεργεία βρίσκονται επί τόπου.

Τα εστιατόρια της αλυσίδας Kosher έκλεισαν σε όλο το Παρίσι. Ενώ εντολή δόθηκε να κλείσουν όλα τα καταστήματα της Porte de Vincennes, τα σχολεία καθώς και δύο στάσεις του υπόγειου σιδηδρόμου.
Ο υπουργός εσωτερικών σπεύδει στο σημείο.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως υπήρξε συμβάν και, για λόγους ασφαλείας, εκκενώθηκε το Τροκαντερό, η περιοχή πέριξ του Πύργου του Άιφελ. Λίγα λεπτά αργότερα, ο συναγερμός ήρθη.

Eiffel

Σύμφωνα με τις εως τώρα πληροφορίες, δύο ένοπλοι εισέβαλαν σε εβραϊκό παντοπωλείο, άνοιξαν πυρ, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους και τραυματίζοντας βαριά άλλον έναν, ενώ μέχρι στιγμής κρατούν έξι ομήρους, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά.