ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Ποιο ήταν το κοριτσάκι το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε μια βαλίτσα στην άκρη του δρόμου;

Αυστραλία: Ποιο ήταν το κοριτσάκι το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε μια βαλίτσα στην άκρη του δρόμου;

Σε κορίτσι ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα αφημένη στην άκρη ενός δρόμου στην Ανατολική Αυστραλία. Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στην περιοχή της Αδελαϊδας πριν από περίπου δέκα ημέρες (15/7).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο θάνατος της μικρής ήταν βίαιος και ιδιαίτερα απεχθής. Η αποσύνθεση του πτώματος ουσιαστικά δεν επιτρέπει την ταυτοποίηση και όπως παραδέχθηκε και η αστυνομία δεν είναι σε θέση να καθορίσει ούτε καν το φύλο του παιδιού. Εικάζεται πως είναι κορίτσι λόγω των ρούχων που βρέθηκαν στη βαλίτσα.

australia tutu

Η δολοφονία μπορεί να έχει γίνει πολύ παλιά, η αστυνομία λέει ότι το χρονικό παράθυρο είναι ανοικτό μέχρι και το 2007 και το παιδί ήταν τότε από 2 έως 4 ετών. Αν ζούσε σήμερα θα ήταν 10-12 ετών. Το παιδί δε δολοφονήθηκε στην ίδια περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα του, που σύμφωνα με την αστυνομία μεταφέρθηκε εκεί μετά από πολύ καιρό.

Η αποσύνθεσή του δεν έγινε μέσα στη βαλίτσα αναφέρουν οι Αρχές, οι οποίες κάνουν έκκληση στο κοινό να βοηθήσει την έρευνα.

Σϋμφωνα με πληροφορίες ένας 60χρονος είχε θεαθεί στην περιοχή να κουβαλάει μια σκουρόχρωμη βαλίτσα χωρίς κανένας να τον έχει ξαναδεί στην περιοχή. Το ζήτημα είναι βέβαια ότι η βαλίτσα ήταν παρατημένη στους θάμνους αρκετούς μήνες πριν κάποιος πάει να κοιτάξει τι περιέχει. Το άτομο που την άνοιξε και άδειασε το περιεχόμενό της δεν επικοινώνησε με την αστυνομία η οποία φυσικά τον αναζητά.

Σχετικές ειδήσεις